Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan,hogy valaki olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan,hogy valaki olyan nehéz és reménytelen helyzetbe kerül,hogy átmenetileg pénzért vállak szexet?

Figyelt kérdés
Amúgy magamról van szó.Világ életemben tisztességesen dolgozó nő voltam,de egy rossz döntés miatt anyagilag padlóra kerültem és rendbe kéne tennem magam anyagilag.5-6 hónapig munkanélküli voltam és feléltem minden tartalékom.Dolgoztam a pár hónap alatt 4-5 helyen,de egyiknél sem húztam 1-2 hétnél tovább,mert nem felelt meg az elvárásaimnak....Most már van munkám végre olyan ami jó.De egy kicsit szeretnék anyagilag még jobban rendbe jönni.Visszakarom szerezni minél hamarabb a feléllt össes tartalékom.Fizetésemből elég soká tartana.....és már az is megfordult a fejemben,hogy pénzért vállalok szexet átmenetileg...Csinált már valaki ilyet?

ápr. 9. 16:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
32%

hát én tavaly védtem a szakdolgozatom.. egyetemre jártam 4 évig, 1db szünet félévvel. utána meg szociális gondozó is lettem, nagymamám meg 3 másik időset ápoltam, takarítottam náluk.

azóta csak olyan állásokat találok ami semennyire se köthető a szakmához.(ez nagy gond aki pályakezdő és nem ott kezd)

nehéz percekben gondoltam arra is hogy lejjebb adom + felmegyek onlyfansra

csakhát fiú vagyok :D

de állítólag ma már egyre több a meleg srác :P telítődik a piac

máj. 2. 10:08
 22/24 anonim ***** válasza:
67%

Lehet ezt maximálisan kultúráltan csinálni. Szépen csöndben csak kedves, normális pasikat magadba engedni, 3-4 et rendszeresre és már meg is vagy. Ebből valszeg 2-vel még élvezetes is lesz együtt lenni. Akkor meg hol a gond. Én kb 15 éve csak ilyen lányokkal, nőkkel jöttem össze. Segítettem lakásrezsit, telszámlát fizetni, autót tankolni stb stb. És mindkettőnknek ez volt tökéletes.

Ő tudta, hogy nekem rajta kívül volt még egy másik lány párhuzamosan. Vagyis ez csak őszinte tisztelettel tud nem bántóan működni.

máj. 2. 11:17
 23/24 anonim ***** válasza:
32%

22 es .. lefordítva megtankoltál nekik és leszoptak az erdőben?

ez baromi furán hangzik.

máj. 2. 11:33
 24/24 anonim ***** válasza:
80%

23

Nagyon tévedsz. Náluk otthon voltunk együtt mindíg. Csak példaként mondtam hogy hogyan rendeztük a segítséget pl.

Nagyon egyszerűen fogalmaztál.

máj. 2. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!