Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan,hogy valaki olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan,hogy valaki olyan nehéz és reménytelen helyzetbe kerül,hogy átmenetileg pénzért vállak szexet?

Figyelt kérdés
Amúgy magamról van szó.Világ életemben tisztességesen dolgozó nő voltam,de egy rossz döntés miatt anyagilag padlóra kerültem és rendbe kéne tennem magam anyagilag.5-6 hónapig munkanélküli voltam és feléltem minden tartalékom.Dolgoztam a pár hónap alatt 4-5 helyen,de egyiknél sem húztam 1-2 hétnél tovább,mert nem felelt meg az elvárásaimnak....Most már van munkám végre olyan ami jó.De egy kicsit szeretnék anyagilag még jobban rendbe jönni.Visszakarom szerezni minél hamarabb a feléllt össes tartalékom.Fizetésemből elég soká tartana.....és már az is megfordult a fejemben,hogy pénzért vállalok szexet átmenetileg...Csinált már valaki ilyet?

ápr. 9. 16:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%
Hát ha neked belefér akkor csináld csak... most egy ilyenre nem nagyon lehet mást mondani. (Én pl biztos nem tenném.)
ápr. 9. 18:20
 12/24 anonim ***** válasza:
83%
Van olyan, igen. És szerintem ne érdekeljen ki mit mond, főleg tök idegen emberek. Nem ők élik az életedet, te döntsd el és kész. Ha megy megy ha nem akkor nem. Ezzel csak és kizárólag magaddal kell elszámolni.
ápr. 9. 18:32
 13/24 anonim ***** válasza:
86%
Na igen, nem lennének ilyen kérdések, ha valóban jól álna a foglalkoztatás, és az átlagkereset. Te döntöd el, ha belevágsz, kivel és hogyan. Volt olyan fiatal lány, aki egy pár alkalom után mondta, hogy semmi gáz velem, de nem tudja már csinálni, én meg sok szerencsét kívántam neki, és hogy jól gazdálkodjon.
ápr. 9. 18:41
 14/24 anonim ***** válasza:
36%
Hány éves vagy?
ápr. 10. 00:00
 15/24 anonim ***** válasza:
58%
Van de nem vagy egy átgondolt nő! Mert hogy őszinte legyek, amikor sz.rb.n van valaki, akkor nem válogat, és engedheti meg azt a luxust hogy válogasson a munkák között! A válogatásod viszont ezzel jár, hogy árúba bocsájtod magad.
ápr. 10. 01:15
 16/24 anonim ***** válasza:
86%
Én is kipróbáltam, de annyira megszoktam hogy még mai napig csinálom, vigyázz mert nem könnyű kiszállni belőle, sok sikert !
ápr. 10. 23:24
 17/24 anonim ***** válasza:
31%
#16: és hivatásos vagy, vagy csak alkalmanként csinálod?
ápr. 11. 22:45
 18/24 gabor49 ***** válasza:
20%
biztos van ugyanolyan munka mint a tobbi
ápr. 15. 18:09
 19/24 anonim ***** válasza:
84%

Természetesen lehet ilyen helyzetben lenni

Véleményem szerint a legtöbb prosti is ezzel a gondolattal kezdi el a szakmát, és célja az hogy valamikor kiszáll ebből amint elég pénze van

ápr. 15. 23:21
 20/24 anonim ***** válasza:
75%

Uzsorás kilakoltatott, mindenem odalett.

Munka mellet kezdtem "szolgáltatni".

5 év alatt összehoztam mindent, ami az álmom volt.

Egyáltalán nem zavart a foglalkozásom, amit később főállásban csináltam.

Jótanács: nulla alkohol, nulla drog, nulla cigi.

Takarékos életvitel sok alvással, pihenéssel és úszással.

Beosztás, céltudatosság, hit(önmagadban!).

Mára már csak pár törzsvendéget szolgálok ki, főállásban saját vállalkozást vezetek.

ápr. 16. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!