Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a fene bajuk van a férfiaknak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fene bajuk van a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Fiatal nő vagyok még ezt szeretném leszögezni és nem voltam sose az a plázacica fajta. Szóval a fő bajom hogy néha úgy érzem, mintha mindig rossz lenne, ahogy csinálom és öltözöm. Ha csak úgy hétköznapi cuccokban megyek az utcán, vagy szórakozni senki se vesz észre, mintha nem is lennék ott. Mondhatnám, hogy olyan vagyok, mint egy árnyék. Szóval azt gondoltam hogy ha kicsit elkezdek többst mutatni magamból jobban elismerést és figyelmet kapok. Elmentem hát vásárolni és vettem egy miniszoknyát magassarkút ilyesmi. Azt hittem hogy majd megtörik a jég, és a pasik/férfiak jobban figyelnek Hát, nem így lett, sőt csak "hús" lettem a szemükbe.

Vegyük például a legutóbbi szombat este bulizós sztorit. Nagy lelkesen, elkezdtem készülni felvettem miniszoknya meg magassarkú kombót amit vettem, egy dekoltázsos piros pántos toppal meg felvettem egy bőrkabátot, mert meleg volt a hétvégén de este néha kell még. A miniszoknya egy vékony fekete bőrből készült darab volt, ami alig takarta a combjaimat, és olyan rövid volt, hogy csak éppen elfedte a fenekem. A hozzá illő magassarkú cipő pedig 10-12 centi magas volt biztos, és bevállaltam hogy tűsarkú is legyen. Meg voltam lepve hogy mennyire jól állt illetve még kényelmes is volt.

Na, de aztán belecsapódott az arcomba a valóság mindenféle nézés, piszkálódás, szóval mindenki csak figyel és nem a szemembe hanem attól lefelé bámultak amikor megérkeztem a buliba. Egy barátnőmmel mentem aki azt mondta ez normális hogy bámulnak. De én arra vágytam hogy engem mint személyt vegyenek észre, de ez nagyon nem így lett Egyszerűen nem értem. Most akkor melyik összeállításba menjek szórakozni ??? Az a vicc hogy szeretek így öltözni, de eddig csak negatívat kaptam ezzel kapcsolatban.

Volt egy olyan eset is hogy amikor vártam a taximat este buli után és kettő autós is megkérdezte mi mennyi. Nem akartam elhinni hogy mi a fene zajlik itt. Meg is ijedtem, még jó hogy nem voltak erőszakosak mert tűsarkúban futni nem egyszerű.

De aztán ott van az a másik oldal is. Ha inkább úgy megyek ki, mint egy "átlagos" lány, akkor meg azt kapom, hogy „nem vagy elég nőies” vagy „túl egyszerű vagy”. Szóval azt mondják, egy kicsit többet kéne megmutatni magamból. De hát ha ezt teszem, akkor meg "túl sokat mutatok magamból" vagy "prostinak néznek". Vagy simán csak meg akarnak húzni. Hé, akkor, mi a francot akarnak a pasik?

Szóval, ez az egész helyzet egy nagy össze-vissza. Nem értem, szerintem egy ilyen öltözet nem definiál engem mint személy, pláne nem kellene prostinak nézni ha így öltözöm. Mit tegyek?

2024. ápr. 9. 11:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
85%

"Valamiért azt gondoltam ez a normális hogy így megyek bulizni, tehát feltételeztem ezt tudják a pasik is és tisztába vannak vele hogy a buli miatt voltam így nem azért mert prosti vagyok... A viselkedésem meg átlagos volt, nem is mertem ezután flörtölni vagy ilyesmi mert akkor pláne be áraznak..."

Ez kultúrországokban így működik, nálunk sajnos elég alacsonyan van a kultúra, valamint a bulik tele vannak kangörcsös nyomingerekkel, erre kell számítani.

2024. ápr. 9. 14:09
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél hosszú, sötétkék,kicsit fényes szoknyát blúzzal.
2024. ápr. 9. 14:17
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Legyél önmagad
2024. ápr. 9. 15:21
 24/29 anonim ***** válasza:
76%

Lehetséges,hogy nem az öltözködéseddel van bajuk, hanem a kisugárzásoddal, lehet,hogy az látszik rajtad,hogy már nagyon régóta egyedül vagy, frusztrált vagy, feszkós,hogy már egy ideje nem találsz párt. És hogy ez kiül az arcodra, egész jelenségedre, lényedre.

Amúgy simán lehet,hogy amerre jársz bulizni, ott már a nagyja/akinek bejönnél, már pont foglalt. Szóval nem csak az kell, hogy csini legyél, meg vonzó; kell szerencse is.

2024. ápr. 9. 15:30
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont az ilyenek jönnek be ahogy leírtad magad. Nem festi agyon magát, magát adja.

Átlag normális csaj

Ne változtass magadon! 😁

2024. ápr. 9. 16:08
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez valahol teljesen természetes is.,

Több látszik belőled, az alakod is jobban látszik. Persze, hogy többen észrevesznek.

Egy pulcsi egy szabadidőnadrág szinte elrejt. És csak az fog észrevenni akinek elsőre a szép arcod is bejön, utána már felméri, hogy milyen lehetsz a ruha alatt.

2024. ápr. 9. 16:15
 27/29 anonim ***** válasza:
77%

"Ha nem akarod, hogy elítéljenek az öltözködésed miatt, akkor ne provokáld ki azt."

Azt kéne már lassan kinőnie a társadalomnak, hogy felszínes dolgok miatt vannak az emberek elítélve. K.rva az, aki pénzért szexel. Se több, se kevesebb.

2024. ápr. 9. 17:16
 28/29 anonim ***** válasza:
84%

Az öltözködésed alapján várod el, hogy a személyiségedre figyeljenek fel, és kapj elismerést?

Akkor veled van a baj.

Az öltözködés csak a látvány. A külső. Nem más. Ha nem mutatsz sokat, nem néznek meg. Ha mutatsz sokat, megnéznek.

Te ülsz itt fordítva a lovon.

2024. ápr. 9. 20:51
 29/29 anonim ***** válasza:
75%
Sok férfi félre érti azt hogy miért öltözik valaki így, de azt hozzá kell tenni hogy a te leíràsod alapján azért a te viseleted félreérthető. Egyébként légy önmagad és sikeres leszel ilyen téren
2024. ápr. 15. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!