Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi bajuk van azoknak a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajuk van azoknak a férfiaknak, akik olyan kommenteket írnak egy kép alá, hogy "de jó punci vagy"?

Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 15:24
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
34%
Ki vannak éhezve
2022. febr. 3. 15:25
 2/28 anonim ***** válasza:
55%
Ilyet írtak a te képed alá? Hát mert biztos jó punci avagy
2022. febr. 3. 15:28
 3/28 anonim ***** válasza:
24%
Mert egy jó csaj van a képen.
2022. febr. 3. 15:28
 4/28 anonim ***** válasza:
68%

"Ilyet írtak a te képed alá? Hát mert biztos jó punci vagy"

beszarok XD XD XD

a nap kommentje, szanaszét röhögtem magam

köszi #2-es, mindjárt jobb a kedvem :)

2022. febr. 3. 15:32
 5/28 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy sok a kiéhezett nyomorék, de hogy egy nőt puncinak hívnak, az már azért durva...
2022. febr. 3. 15:34
 6/28 anonim ***** válasza:
84%
Nincsen semmi bajuk, csak máshogy szocializálódtak mint te vagy én. Ők simán mondanak egy ilyet, én azért max egy "jól nézel ki"-t.
2022. febr. 3. 15:34
 7/28 anonim ***** válasza:
73%

"Azt tudom, hogy sok a kiéhezett nyomorék"

és meg is van válaszolva a kérdés. vannak kiéhezett férfiak, és vannak nagyon bunkó férfiak. és akire mindkettő igaz, na azok írnak ilyet a képek alá.

de mivel ez minden bizonnyal számodra is és mindenki másnak is nyilvánvaló volt, ezért néhány válaszadó jobbnak látta inkább poénkodni egyet a kérdés alatt. ennyi.

2022. febr. 3. 15:38
 8/28 anonim ***** válasza:
45%

Csillagom, értem, hogy zavar a punci szó, ellenben te zsigerből lenyomorékozol másokat, így kénytelen vagyok azt mondani, hogy megérdemli egymást a két attitűd.

Sőt, nyomoréknak nevezni valakit súlyosabb, hadd ne magyarázzam el, miért. Gondolkozz el ezen kérlek.

2022. febr. 3. 15:45
 9/28 mantis religiosa ***** válasza:
73%
Ez nem a szexről szól. A hímnemű egyedekre is mondják, hogy faszi.
2022. febr. 3. 15:50
 10/28 A kérdező kommentje:
Valóban erős kifejezést használtam, elnézést kérek. Senkit nem szerettem volna megbántani.
2022. febr. 3. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!