Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajuk van azoknak a férfiaknak, akik olyan kommenteket írnak egy kép alá, hogy "de jó punci vagy"?
"Ilyet írtak a te képed alá? Hát mert biztos jó punci vagy"
beszarok XD XD XD
a nap kommentje, szanaszét röhögtem magam
köszi #2-es, mindjárt jobb a kedvem :)
"Azt tudom, hogy sok a kiéhezett nyomorék"
és meg is van válaszolva a kérdés. vannak kiéhezett férfiak, és vannak nagyon bunkó férfiak. és akire mindkettő igaz, na azok írnak ilyet a képek alá.
de mivel ez minden bizonnyal számodra is és mindenki másnak is nyilvánvaló volt, ezért néhány válaszadó jobbnak látta inkább poénkodni egyet a kérdés alatt. ennyi.
Csillagom, értem, hogy zavar a punci szó, ellenben te zsigerből lenyomorékozol másokat, így kénytelen vagyok azt mondani, hogy megérdemli egymást a két attitűd.
Sőt, nyomoréknak nevezni valakit súlyosabb, hadd ne magyarázzam el, miért. Gondolkozz el ezen kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!