Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajuk van azoknak a férfiaknak, akik olyan kommenteket írnak egy kép alá, hogy "de jó punci vagy"?
Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 15:24
11/28 anonim válasza:
9# Végre valaki...
Annyira önérzetes mindenki. Érdekes, másokat lenyomorékozni az bezzeg megy szemrebbenés nélkül.
12/28 anonim válasza:
#9 de a "punci" megfelelője nem a "faszi", hanem a "fasz"
ha ezt használják rád, az nem olyan hízelgő, nem igaz? :D
13/28 anonim válasza:
"Valóban erős kifejezést használtam, elnézést kérek. Senkit nem szerettem volna megbántani."
senkit nem bántottál meg, maximum néhány nyomorék vette egy kicsit magára.
14/28 mantis religiosa válasza:
#12! Tévedsz. A f@sz megfelelője a pin@.
15/28 anonim válasza:
13# Haha, öngól! Akkor a kérdezőt miért zavarja az, hogy puncinak hívják? Biztos ő is magára vette kicsit :)
16/28 anonim válasza:
#15 te meg b.zi vagy. és ha vissza merészelsz írni, hogy nem, úgy tekintem, hogy magadra vetted, okkal.
17/28 anonim válasza:
A punci megfelelője a pöcs. Szóval ez a sok pöcs, aki ilyeneket irkál, meg még neked szól be, tényleg mind nyomorék.
Ahogy a 8-as, meg a 11-es, meg a 15-ös, ők is csak pöcsök.
18/28 anonim válasza:
16# Óvoda szintű a reakciód :)
19/28 anonim válasza:
#18 én csak elkezdtem a játékszabályaid szerint játszani.
20/28 anonim válasza:
17# Igen, kiscsillag, így van :) B.zizzunk is egyet vagy elég lesz a nyomorék jelző?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!