Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajuk van azoknak a férfiaknak, akik olyan kommenteket írnak egy kép alá, hogy "de jó punci vagy"?
Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 15:24
21/28 anonim válasza:
19# Egy érvelési hibára hívtam fel a figyelmedet, amire válaszul elkezdtél b.zizni :)
22/28 anonim válasza:
#21 na, csak nem magadra vetted? egyelek meg.
23/28 anonim válasza:
22# De igen. Bruhuhuhu most megyek sírok egyet
24/28 anonim válasza:
Íjjjjjjj, de jo punci vagy kérdező!!!
25/28 A kérdező kommentje:
Látom van itt pár emberke aki szintén ilyeneket kommentel nők fotói alá. Magukra ismertek a kérdésben, mint pl a #20-as válaszoló.
Igenis zavar, hogy lepunciznak, mert nem punci vagyok, hanem ember. Engem ne kezeljen senki egy darab pinaként.
#20 Sajnálom azokat a nőket, akikkel életed során kapcsolatba kerültél, bár gondolom nem jutott neked sok nő.
Egyébként édesanyádra is egy darab pinaként gondolsz? Ezt nem kötekedésként és anyázás miatt mondom, hanem halál komolyan kérdezem.
2022. febr. 3. 16:30
26/28 anonim válasza:
Azért mert minden szép nő láttán kanosak lesznek és azt hiszik ezzel bevágódnak
Vagy csak alapból ilyen ilyen okádék a stílusuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!