Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami szexuálisan izgat és arra inspirál hogy kipróbálja az ember a többes szexet, és mi az ami taszító ebben?
Taszít: mással lenni a szerelmem mellett, ő mással lenne a szemem láttára és mèg élveznék is mindketten. H plusz nő van az, hogy egymás után belénk tenné és a nedvei átjönnének belem (egy csomó nőnek full felborult ph-ja van, nem szeretnék betegsèget sem elkapni), keveredne a nyálunk is… Ha a csajjal nem foglalkoznánk egymással az zavarna, de ha igen, az sem tetszene… Ha pasi lenne a harmadik, akkor nem tudnék a párom szemébe nézni ha élvezkedek, akkor sem ha ez őt vonzaná. Egyszerűen nem nekem való. Az is taszít, amíg ez leszerveződik.
Mi vonz? Fantáziának jó, h spontán alakul akkor el tudom képzelni laza kapcsolatban, de alapból nem nekem való.
Nem tudom elképzelni, hogy más dugja a barátnőmet, én meg gúvadó szemekkel halál felizgult állapitban nézem. Ahogyan azt sem, hogy én mást dugok, ő meg csorgó nyállal élvezkedve néz engem.
Akinek erre fáj a foga, annak egészségére - nekem nem fekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!