Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőgyógyász is megnézi a csajokat úgy mind a többi a pasi?
Mármint nehéz elképzelni, hogy a doki megy az utcán és végigméri a csajokat és közben azt gondja, hogy “fuh, ezt de megvizsgálnám” vagy “azta, de betenném ebbe a kacsámat”
Vagy tudtok olyan esetről, hogy a nődoki mondjuk megjegyzéseket tesz puncikra? Mondjuk “ huh, ez a legszebb amit láttam ma”stb…

Igen, megnézi, de nem arra gondol de megvizsgálná, hanem de megdugná.
Amelyik nőgyógyász ilyen megjegyzéseket tenne a páciensnek az elég hamar elbúcsúzhatna a praxisától!

Sehogy, felall neki a pömpölö, aztan ott helyben lekurja a csajt.
Szerinted minden ferfi szexehes allat?

Bíró a tárgyaláson a nőgyógyászhoz:
- Doktor úr, fel tud valamit hozni mentségként, amiért különös kegyetlenséggel meggyilkolt egy prostituáltat?
- Tisztelt Bíró Úr! Aznap reggel hétre mentem a kórházba dolgozni. Levezettem 3 szülést, felraktam 3 pesszáriumot, 4 spirált, volt még 2 abortuszom és 12 általános nőgyógyászati vizsgálatom. Este 11-kor hullafáradtan megyek haza az utcán, mikor odalép hozzám ez a kurva:
"Té szépfiú, egy ezresért megmutassam a рinám?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!