Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne erre rávezetni a lányt?
Figyelt kérdés
Van egy csaj a munkahelyemen, 25 éves. Tudom róla, hogy anyagi gondjai vannak, és ettől függetlenül azt is tudom hogy sejtem hogy jó eséllyel bejövök neki. Én nem akarok kapcsolatot de szívesen kisegíteném szexert cserébe, viszont nem tudom hogyan lehet ezt úgy felhozni hogy még véletlenül se lehessen jelenteni a főnöknek vagy beperelni ha rosszul sül el...2024. ápr. 6. 22:46
21/29 anonim 

válasza:

Még azt mondja ALAP XDDDDD
Persze, érzi az ember, de nekem azért vannak kételyeim mikor itt előad valaki ilyen sztorikat.
Továbbra sem érdekel, ha náciztok, ti meg szimplán suttyók vagytok. Buta pedig nem vagyok.
22/29 anonim 

válasza:

Ez nagyon érdekes mert mindig pont a legbutább emberek képzelik okosnak magukat :)
23/29 anonim 

válasza:

Csak dugd meg a csajt simán, nem érdemel az egy büdös forintot sem, használd arra amire való
24/29 anonim 

válasza:

Én nem képzelem, hanem egyszerűen van eszem. Aki ismer az tudja. Ennyi.
De nem vitázom tovább. Nyomjátok tovább a kamu fos hímsoviniszta dumát. Biztos sikerrel jártok :)
25/29 anonim 

válasza:

Jajj mert a kamu fos femináci duma az rendben van amit itt nyomnak mi?
27/29 anonim 

válasza:

Miert nem mondod hogy segitesszz neki csak ugy jofejsegbol ... Lehet utanna magatol bekapja neked 🤣
28/29 anonim 

válasza:

Érdekes hogy mindig akinazt mondja himsoviniszta azt felpontozzak, de akinazt feminácinazt le xd éljen a tarsadalmi egyenlőség, a nőknek mindent lehet mondani de fordítva eszedbe se jusson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!