Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne erre rávezetni a lányt?
Figyelt kérdés
Van egy csaj a munkahelyemen, 25 éves. Tudom róla, hogy anyagi gondjai vannak, és ettől függetlenül azt is tudom hogy sejtem hogy jó eséllyel bejövök neki. Én nem akarok kapcsolatot de szívesen kisegíteném szexert cserébe, viszont nem tudom hogyan lehet ezt úgy felhozni hogy még véletlenül se lehessen jelenteni a főnöknek vagy beperelni ha rosszul sül el...2024. ápr. 6. 22:46
2/29 anonim 

válasza:

Nagyon remélem, hogy bepanaszol majd és kibasszák a szűröd onnan.
3/29 anonim 

válasza:

Na most Mucikám, hátrább az agarakkal! Ki ő, mi ő neked, hogy kihasználd anyagilag megszorult voltát? Munkatársként ilyen alattomos szándékkal mesterkedni, közeledni visszataszító. Ha be is dőlne neked, nem is az számít neked, őt hova taposod ezzel, hanem hogy csak megúszd a főnök előtt. De szívecském, csak egyszer bukjál le ilyen fondorkodással, kívánom, csak egyszer!
4/29 anonim 

válasza:

Ezt sehogy sem lehet normálisan szóbahozni; gyakorlatilag prostituáltnak nézed szegény lányt.
5/29 anonim 

válasza:

Ja, magyarán k.rvának nézed. Hát pajtás, ezt eléggé zokon szokták venni a nők. Ha bejössz neki és búbolni akar veled (amit kötve hiszek ennyi ésszel) akkor megteszi ingyé' is. Ha meg nem k.rva akkor elküld a felmenőidbe.
6/29 A kérdező kommentje:
Hát biztos én létezek teljesen más univerzumban de ha egyszer pénz nélkül dugna velem akkor miért van ha én még pénzt is adnék neki?
2024. ápr. 6. 22:58
7/29 anonim 

válasza:

"de ha egyszer pénz nélkül dugna velem"
Ezt ki mondta neked?
Meg ha így is lenne akkor minek akarsz fizetni? Minek akarod ezzel a másikat úgymond tárgyiasítani?
8/29 anonim 

válasza:

Szexeljetek pénz nélkül, és titokban dugj bele a tarcajaba egy tizest
9/29 A kérdező kommentje:
Miért akarnak fizetni? Azért mert van egy kis daddy hajlamom, szeretnék segíteni neki.
Nyilván nem 100%ra tudom de nagyon sok jelet küldött hogy bejövök neki. Azért nem merem nyíltan bepróbálni mert ha mégsem akkor nagy gázt okozhat
2024. ápr. 6. 23:08
10/29 anonim 

válasza:

Nem segíteni szeretnél neki, hanem kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!