Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehetne rávezetni egy lányt az orális szex örömeire?
Már 4 éve vagyunk együtt. Eddig csak minimális orál volt közöttünk, legalábbis az ő részéről.
Van olyan "megoldás", ami megoldást jelenthet ilyen esetben? Gondolok itt arra, ha olyat tennék ami után meggondolná magát? Pl megkérem a kezét, vagy kap tőlem egy komolyabb ajándékot amire már régóta vágyik. Ezzel előrébb lehet mozdítani a dolgot?
Leszögezem, a higiéniával nincs gond, és részemről bármikor vevő vagyok az ő kényeztetésére, csak végre én is "kapnék" valamit?
Mi a véleményetek?
34f, ő pedig 31L

Próbáld meg nemes egyszerűséggel először megkérdezni őt, hogy miért nem csinálja.
Jobb esetben csak zavarban van, nem tudja pontosan hogy jó és nem biztos magából, nem kedveli és nem tudja, hogy Neked ez fontos lenne. Ebben az esetben lehet változtatni, megbeszélitek, feloldjátok a gátlásokat, segítesz neki, stb.
Rosszabb esetben mondjuk undorodik tőle, ez higiéniától független. Itt vagy ő enged, és túltesz az undoron, vagy Te engedsz és nem szívatod azzal, hogy olyat csináljon, amit nem akar.
De könyörgöm, meg ne kérd a kezét annak reményében, hogy utána lecummant, mert akkor Te is csalódott leszel, mert nem fog, és ő is csalódott lesz, mert csak azért kérted meg a kezét bevegye.

Ülj le vele beszélgetni. Lehet, hogy csak undorodik tőle, de az is lehet, hogy volt negatív tapasztalata előtted.
Mindenesetre ne akard lekenyerezni bármivel is, mert az nem megoldás.

Egyszer próbálja meg valaki erőltetni. Aztán telibe hányom, többet tuti nem kér belőle. Értsd meg, hogy vannak nők akik egyszerűen nem tudják! Nekem kvázi a gondolatától is hányingerem van. Szerintem az lenne a fair ha beszélnél vele hogy engedje meg hogy elmenj egy mélytorkozó kis kurvához vagy inkább szakíts vele hogy találhasson magának egy normális pasit!!!
Amúgy... Hallottam olyanról aki 5 év után nászéjszakán jutott el odáig hogy megpróbálja és majdnem elhanyta magát.. Szóval ja. Az esküvő jó lehet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!