Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mivel lehetne rávezetni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehetne rávezetni egy lányt az orális szex örömeire?

Figyelt kérdés

Már 4 éve vagyunk együtt. Eddig csak minimális orál volt közöttünk, legalábbis az ő részéről.

Van olyan "megoldás", ami megoldást jelenthet ilyen esetben? Gondolok itt arra, ha olyat tennék ami után meggondolná magát? Pl megkérem a kezét, vagy kap tőlem egy komolyabb ajándékot amire már régóta vágyik. Ezzel előrébb lehet mozdítani a dolgot?

Leszögezem, a higiéniával nincs gond, és részemről bármikor vevő vagyok az ő kényeztetésére, csak végre én is "kapnék" valamit?

Mi a véleményetek?

34f, ő pedig 31L

2022. dec. 21. 16:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Értem. Nem fogok erőszakoskodni, az eleve eszembe sem jutott.

Csakhát, na...

Hiányzik nagyon az orál. Még egy kicsit sem hajlandó rá. Pedig viszonoznám rendesen. Az a gond nem vagyok egy nagy szám kommunikáció terén. De erőltetni biztosan nem fogok, megígérem nektek.

#9, ezt meg fogom nézni.

2022. dec. 21. 19:24
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Én küldtem azt a videót. Kedves kérdező, ha végignézed, biztosan fejlődsz kommunikáció szinten, és menni fog a dolog! Egy nagyon jó módszer az erőszakmentes kommunikáció, ahol mindkét fél igényeit figyelembe vesszük, először megfigyelünk, majd tudatosítjuk az érzéseinket, utána a szükségleteinket, és megfogalmazzuk a konkrét kérést a másik fél felé! Hajrá.
2022. dec. 21. 19:27
 13/15 anonim ***** válasza:
15%

Az aztán nem biztos hogy a higéniával nincs baj, csak te nem érzed.

Nyilván a kémia nem passzol nálatok és azért nem akarja, nem bírja bekapni.

Ezzel később még több bajod lesz ha már most nem rajong érted és nem tesz meg mindent a másiknak.

"Pedig viszonoznám rendesen".

Miért nem te kezded és ha jól csinálod akkor ő is kedvet kap egyszer.

2022. dec. 21. 19:32
 14/15 A kérdező kommentje:

#13, ez már megvolt, és élvezte is ahogy csinálom. De nem kaptam vissza egyszer sem.

#14, miért lenne féreg?

2022. dec. 22. 00:04
 15/15 anonim ***** válasza:
60%
#16 akinek valami traumája van az mindjárt beteg is? Tipik frusztrált fotelnetharcos vagy aki alig várja hogy belekössön valamibe. A barátnőmnek majd átadom, hogy egy arctalan névtelen frusztrált nulladék senki lekurvázta:DD Lehet itt puffogni, de ha a nő nem szop, akkor általában a férfi vagy elhagyja, vagy megcsalja, és bár kivétel lehet hogy van, ezt nem én találtam ki. Persze, ha egy férfi nem nyal, akkor - valószínűleg itt is lehet kivétel, de - általában a nő felháborodva vinnyog, és ilyen helyzetben máris milyen legitim dologgá válik a megcsalás/elhagyás, milyen jól tette a nő, stb. Úgyhogy erről ennyit, be lehet fejezni álszenteskedést. Ha én undorodnék a nyalástól, és a barátnőm azt mondaná hogy megőrül érte hogy kinyaljam, én meg odáig vagyok a barátnőmtől, akkor nekilátok ahhoz hogy ezen dolgozzak, és ez így megy oda meg vissza is. Süt az írásodból a személyes sértettség, szánalmas hisztérikus reakció, ezért kiforgatod a szavakat és felnagyítod hogy fennhangon vergődhess. Objektív gondolkodást hírből sem ismered. Létezik a világon olyan dolog is ami engem bánt, de a személyes sértettségem nem hatalmaz fel semmilyen szerencsétlen fröcsögésre.
2022. dec. 22. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!