Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek milyen élménye volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen élménye volt felelsz vagy mersz / üvegezés/házibuli társasjáték kapcsán amit bevállaltatok szexuális téren? Vagy amit nem szerettetek volna alapból, de a játékszabály az szabály :). Csaj/pasi, kor

Figyelt kérdés

ápr. 6. 15:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%

Egyszer két lánnyal úgy játszottunk csapdlecsacsit, hogy saját szabályt találtunk ki. Egyenként felcsaptuk ugye a kártyalapokat. A szabály az volt, hogy amikor kőr (szivecskés) lapot csapunk fel, gyorsan pofonvághatnak engem. Akinek előbb sikerült pofonvágnia, az kapott egy pontot.

Én nem vághattam pofon senkit, mert ugye lányokat nem bántunk :)))))) a versenyt csak kettőjük között folyt.

ápr. 6. 20:37
 12/22 anonim ***** válasza:
79%

Egyszer egy házibuliban poénból befeküdtem egy díványra ahol három csaj ült addig, csak kimentek pisilni. Amikor visszajöttek, le akartak ülni ugyanoda, mondtam, hogy "óóó, csak tessék!" Ők meg: "hááát, te akaaartaaad" és mindhárman rám ültek. Egyikük kb az ölembe (félig az alhasamra) a másik kettő meg a mellkasomra. Nem mondom, ettől kezdve küzdöttem minden levegővételért. Viszont ők jól szórakoztak rajtam, miközben úgy csináltak, mint ha észre sem vennék, hogy ott vagyok. Tovább ment a buli, ettek-ittak. Valami party játék is volt, kártyáztak vagy mit, és jókat kacagtak.

Közben folyton fészkelődtek rajtam, ahogy éppen nekik volt kényelmesebb. Néha rugózgattak, hátra dőltek, hogy jobban rám nehezedjenek. Nyögtem, szuszogtam, majd megfuladtam, ők meg csak kacagtak rajtam. Nem tudom, mennyi idő telt el így, talán órák. Közben az a lány, aki legfelül volt, egyre közelebb csúszott az arcomhoz, a végén már teljesen a fejemen ült.

Amikor vége volt annak a party játéknak, egyszer csak gondolt egyet, megfordult a díványon a másik két lány felé úgy, hogy feltérdelt a díványra a fejem mellé, az arcomat pedig megfogta maga alatt, és erővel a puncija felé fordította a számat. Hallottam a többi lányt kuncogni, hogy "hát te meg mit csináááálsz?" Erre ő: "á, így sokkal kényelmesebb" és elkezdett egy olyan csípőmozgást a számon, hogy meglovagolta a számat.

Nem mondom, meglepődtem, de úgy meredt egyből a szerszámomm, hogy az a lány egyből észrevette, aki meg az ölemben ült. Mondta is a csajoknak, hogy "látom, tetszik neki a játék"... Persze mind a hárman nevettek rajtam. Tök ciki volt, de sajnos tagadhatatlanul tetszett a játék :))

ápr. 6. 21:55
 13/22 anonim ***** válasza:
93%

Fel kellett húznom a pólót és a melltartómat is 5 másodpercig

Megfogni egy barátnőm mellét

Csókot váltani egy másik lánnyal

ápr. 6. 23:51
 14/22 anonim ***** válasza:
75%

Visszaolvasva mennyi leszbi élmény volt ilyen bulikon.

Fura, én pasiként csak heteró bevállalást vagy feladatot lennék hajlandó megcsinálni. De csajnak tulajdonképpen bármit.

Mekkora lenne egy ilyen buliban kihúznám hogy egy lányt pld ki kell nyalnom! Szerintem nagy élmény lenne mindkettõnknek. :)))

ápr. 7. 00:00
 15/22 anonim ***** válasza:
37%

Ne vedd magadra, de minden pasi azt gondolja magáról, hogy O a legjobb a nyalasban, de tenyleg nincs így.

ápr. 7. 00:04
 16/22 anonim ***** válasza:
31%
14. nem veszem magamra, nem kell látatlanban elhinnie senkinek ;)
ápr. 7. 00:06
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

#10-12

Részeg nők kegyetlenek 😐

ápr. 7. 10:11
 18/22 anonim ***** válasza:

17:. Ez igaz, de én általában ezt szeretem bennük.

Mondjuk amiben én reménykedtem, ahhoz már túl részegek is voltak, pech.

10es voltam

ápr. 7. 10:24
 19/22 anonim ***** válasza:

#17 vok

Ezzel az a "problémám" ha ez nemek szerint fordítva lenne már az esti M1 híradóban menne le.

Btw én eleve utálom ha valakit fizikailag vagy bármilyen módon degradálnak vagy bántanak.

ápr. 7. 10:28
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos. Ha a "szenvedõ áldozat" végig benne volt és együttmûködött, akkor csak az õ baja.
ápr. 7. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!