Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek milyen élménye volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen élménye volt felelsz vagy mersz / üvegezés/házibuli társasjáték kapcsán amit bevállaltatok szexuális téren? Vagy amit nem szerettetek volna alapból, de a játékszabály az szabály :). Csaj/pasi, kor

Figyelt kérdés

ápr. 6. 15:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%

Szopást többször is.

23L

ápr. 6. 15:38
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
Még gimis osztálykiránduláson kivertem egy srácnak
ápr. 6. 15:41
 3/22 anonim ***** válasza:
84%
Nyalás egy szőrös csajnak. Nem tudta hogy ez a játék lesz, ezért nem szedte le. De voltaképp nem zavart engem, bevallom izgalmas volt.
ápr. 6. 15:43
 4/22 anonim ***** válasza:
14%
#1 Ugyes vagy
ápr. 6. 15:56
 5/22 anonim ***** válasza:
86%
Bepisilés 🤣
ápr. 6. 17:23
 6/22 anonim ***** válasza:
90%
Egyik ismerősünk hozott egy erotikusat abban vannak elég húzós dolgok..meztelenre vetkőzés ,puszi adás nemiszervre stb..27N
ápr. 6. 18:31
 7/22 anonim ***** válasza:
53%

6.: Ilyent én is szivesen játszanék. Lesz még? Meg tudsz hívni? :)

A kérdésre:

Nekem csak olyanokhoz volt szerencsém, hogy egy csaj lábai között kellett átmászni négykézláb (ruhában, ő is), meg más szerencsésebbek megnyerték, hogy egy csajjal félrevonulhatnak, és ő megmutat neki ezt-azt...

ápr. 6. 18:40
 8/22 anonim ***** válasza:
82%

Közös szopi egy barátnőmmel.

Másik alkalommal egy biszexuális kapcsolat inditoja volt.

ápr. 6. 19:30
 9/22 anonim ***** válasza:
88%
Másik làny mellbimbó inak izgatása kézzel nyelvel. L
ápr. 6. 19:33
 10/22 anonim ***** válasza:
45%

Egyszer egy lánybuliba úgy hívtak el, hogy csak akkor lehetek jelen, ha megígérem nekik, hogy a szolgájuk leszek, és mindenben engedelmeskedek nekik. Poénból belementem, mert hát négy gyönyörűszép lány, mi baj lehet belőle... Gyanús volt, hogy nagyon már előre röhögnek rajtam, de hát a farkammal gondolkoztam. Máshogy képzeltem a "szolgaságot".

Először is elvették a cuccaimat, majd hátra kötötték a kezemet, és megmondták, hogy a buli végéig nem engednek el, szóval jobb ha most már nem próbálok kiszállni. Pisilni például úgy engedtek ki, hogy lehüzták a gatyámat, és ülve kellett pisilnem.

A lényeg az volt, hogy felelsz-vagy-mersz fajta játékot játszottak, de úgy, hogy minden bevállalásnak én voltam a szenvedő áldozata. Ahogy telt az idő, és egyre részegebbek is lettek, egyre durvább feladatokat találtak ki egymásnak: "Úgy se mered..."

...pofonütni engem, ...leönteni a fejemet pezsgővel, ...belém törölni a lábát, ...pórázon körbevezetni a szobában, ...lábtartónak használni a következő játékfordulóig, ... egy korty pezsgővel leköpni engem, ...lábat csókoltatni velem stb.

A buli reggelig tartott. Én persze végig azt vártam, hogy valami igazán erotikus is következik majd, úgyhogy mindent megtettem, ahogy előtte ígértem is. Reméltem, hogy majd lesz olyan feladat is, hogy legalább punci nyalás valakinek. Hát, speciel az nem volt.

Végül reggel 8 vagy 9 felé elég fáradtak és ittasak voltak, hogy kinyitották a díványt. Engem a falhoz a dívány végébe fektettek, és úgy feküdtek le egymás mellé aludni, hogy engem a közös lábmelegítőjüknek használtak. Nem nagyon tudtam mozogni elzsibbadt, hátra kötött kézzel. Még mindig hitegettek, hogy ha kipihenték magukat, utána talán lesz punci nyalás is.

Aztán amikor kialudták magukat és kijózanodtak, délután még rendeltek egy pizzát. Amikor azt is megették, engem kacagva eloldoztak és elengedtek haza. A cuccaimat meg a felső ruháimat előbb kitették a ház elé.

ápr. 6. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!