Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Komolyan hangulat kell egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan hangulat kell egy nőnek a szopáshoz?

Figyelt kérdés

Az elején nem volt ezzel gond, sőt meglepetésemre egyszer a kocsiban is kényeztetett, pedig nem kértem rá. De az utóbbi időben teljesen elmaradt, persze rákérdeztem, hogy már nem szereti csinálni, de azt mondta, hogy nincs vele gondja. Következő együttlétkor sokat mondok ha fél percig csinálta. Persze ismét rákérdeztem, hogy mi a baja vele? De már én vagyok a rossz, és megkaptam, hogy nincs hozzá hangulata, és most már azért se csinálja, mert én szóvá teszem, hogy szeretném. Ezzel szemben meg én soha nem hagytam ki, hogy a számmal kényeztessem őt.

Kicsit önzőségnek tartom ezt, nem hangulatfüggőségnek. Főleg, hogy ha szeretem a másikat, akkor igyekszem azt csinálni ami jó neki. Nem várom el mindig, de már elég régóta, több hónapja semmi. Ápolt vagyok, és alap, hogy találkozó előtt fürdök, így ezzel se lehet gond, meg nem változott semmi, így nem értem miért lett ilyen.

2024. ápr. 5. 23:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha nem akarja ne merd erőltetni. Ennyi
2024. ápr. 6. 17:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetne fair es megmondhatná, hogy nem kellesz mar neki, vagy hogy van esetleg más is, lehet vannak még anyagi előnyei
2024. ápr. 6. 18:17
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
De maga a kérdésfeltevésed arra utal, hogy nem nagyon érted a női lelket, szerinted kérdés ha kell hangulat hozza vagy nem, vagy csak úgy cummanthat, tenyleg gusztustalan gondolkodast fed fel maga a kerdes
2024. ápr. 6. 18:19
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 Nem arra gondoltam, hogy spontán, mint anno a kocsiba, hanem szex közben az utóbbi időben egyáltalán nem csinálja, csak én kényeztetem a nyelvemmel őt. Nem várom el, hogy minden alkalommal legyen, bár én mindig csinálom neki, de utoljára több héttel ezelőtt csinálta nekem, miközben tegnap délelőtt is volt szex.
2024. ápr. 6. 18:28
 15/16 anonim ***** válasza:
76%

Nincs oda érted , te szerencsetlen, mostantól nevel hogy szokd meg, hogy extrak akkor vannak, ha megerdemled

Ezt 2 esetben csinálják a nők, 1 ha a pasit silánynak tartják, de jó más téren 2 ha nem szerelmesek bele

Es latszik a viselkedesen hogy nem fél, hogy elveszít , úgy erzi nincs konkurrencia

2024. ápr. 6. 18:33
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen feszültséget csinálsz a dolog mellé, azt a minimális hangulatát is elveszed tőle. Ne tedd szóvá legközelebb és várd amíg magától nem csinálja.

N

2024. ápr. 7. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!