Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan hangulat kell egy nőnek a szopáshoz?
Az elején nem volt ezzel gond, sőt meglepetésemre egyszer a kocsiban is kényeztetett, pedig nem kértem rá. De az utóbbi időben teljesen elmaradt, persze rákérdeztem, hogy már nem szereti csinálni, de azt mondta, hogy nincs vele gondja. Következő együttlétkor sokat mondok ha fél percig csinálta. Persze ismét rákérdeztem, hogy mi a baja vele? De már én vagyok a rossz, és megkaptam, hogy nincs hozzá hangulata, és most már azért se csinálja, mert én szóvá teszem, hogy szeretném. Ezzel szemben meg én soha nem hagytam ki, hogy a számmal kényeztessem őt.
Kicsit önzőségnek tartom ezt, nem hangulatfüggőségnek. Főleg, hogy ha szeretem a másikat, akkor igyekszem azt csinálni ami jó neki. Nem várom el mindig, de már elég régóta, több hónapja semmi. Ápolt vagyok, és alap, hogy találkozó előtt fürdök, így ezzel se lehet gond, meg nem változott semmi, így nem értem miért lett ilyen.
Es ha nem veled van baja, a nemi szerveddel, vagy teljesítménnyel, akkor nő akkor viselkedik így, ha megcsal. Akkor veszti így el az érdeklődését.
Nézd, itt csak találgatni lehet, az is lehet, hogy máshoz nyergelt át, vagy ha szemelyiseg zavaros, szexmegvonással büntet, hogy tudjon megtörni, megalázni es onnantól szolgája vagy.
Ezek közül barmi lehet, döntsd el te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!