Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapuzárási pánik lenne?
Figyelt kérdés
Még egyszer átélni azt, hogy milyen amikor igazán szenvedélyesen szeret egy férfi, amikor megvan az a mindent elsöprő vonzalom szexuálisan.
Viszont csak 35 éves vagyok, és házas...
2024. ápr. 5. 10:57
1/9 anonim 

válasza:

Azért a 35 az nem olyan sok, és a "szenvedélyesen szeret a férfi" meg a "mindent elsöprő vonzalom szexuálisan" nem életkor függő, a férfi aki mellett leéled az életed, megtudja ezt adni akár 50 év házasság után is, ha valóban oda van érted, viszont ez az ő felelőssége, a te felelősséged az, hogy kifejezed a szükségleteid, ha ő meghallgatja őket, és teljesíti akkor jó, ha nem, akkor változtass.
2/9 anonim 

válasza:

Csak ráuntál a férjedre, nyugi, megoldja a válás...
3/9 anonim 

válasza:

Ez még nem Kapuzárási pánik
Egyszerüen ki vagy éhezve egy kiadós szexre
6/9 anonim 

válasza:

Nem kapuzárási pánik, csak kikopott az érzelem, a tűz a kapcsolatodból, ellaposodott érzelmileg a házasságod. Tudod ha valaki éhes akkor folyton a kajáról álmodozik, ez is ilyen.
7/9 anonim 

válasza:

Kérdező, ezt férfiként vagy nőként kérdezed?
8/9 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2024. ápr. 5. 18:40
9/9 A kérdező kommentje:
Bár szerintem elég egyértelmű ha elolvasod amit írtam.
2024. ápr. 5. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!