Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nőnél is előjöhet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnél is előjöhet a kapuzárási pánik?

Figyelt kérdés

Lehet köze van ahhoz, hogy soha nem voltam szép? 32 éves vagyok, párkapcsolatban élek, amivel teljesen elégedett vagyok. Mégis sokszor, mostanában egyre gyakrabban érzek olyasmit, ami hasonló egy kapuzárási pánikhoz. Borzasztóan zavar, hogy nem szerezhetek még több férfit, mert párom van (soha nem csalnám meg!!), viszont érzem, hogy ketyeg az időm: ennél szebb már sosem leszek. Ha esetleg szétmegyünk a párommal (ami nyilván nincs tervben), akkor én már nem találok magamnak mást, mert öreg leszek és csúnya.

Ezzel a felfogással lehet valamit kezdeni? Van hozzám hasonló nő vagy akár férfi, aki ugyanígy gondolkodik?

2024. febr. 16. 03:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Kicsit korai. Nem az a bajod. Inkább 40 után,45 körül jön elő ez a probléma a nőknél.
2024. febr. 16. 03:50
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy vagy öreg! Vannak nők akik 50 vesen jönnek rá hogy mi mindent hagytak ki eddig mint nő, a szexualitásban. Ezen nők többsége egy elcseszett házasságból, élettársi kapcsolatból, vagy hosszabb párkapcsolatból léptek, vagy próbálnak kilépni. Egyet jegyezz meg! Csúnya nő nincs! Ez a fogalom, egy normális férfi fejében Nincs! Maximum kicsit más, mert a szépség is mint sok minden az éetben, világunkban Relatív!
2024. febr. 16. 04:11
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

#2 nem láttad még az egyik kolléganőmet! :D

Hát eskü, nem bántásból, de csórival úgy elbánt az élet, hogy komolyan sajnálom! :(

2024. febr. 16. 05:07
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem panik,csak meguntad vagy o unt meg es hanyagolva erzed magad.
2024. febr. 16. 05:19
 5/15 anonim ***** válasza:
54%
Pontosan ilyen helyzetben érzem magam.Én 36 vagyok,stabil,évek óta tartó kapcsolatom van.Kb.2 éve érzem úgy,hogy nagyon vonzanak az ázsiai férfiak (kínai,japán,koraeai,vietnámi,thai stb)Nem tehetek róla,de ha lenne rá lehetőségem biztosan élnék vele.Pedig sosem csaltam meg a páromat,de ez egy olyan vágy,aminek nem tudnék ellenállni.
2024. febr. 16. 07:11
 6/15 anonim ***** válasza:
77%

32 éves nő vagyok én is.

Kiélted rendesen magad? Mármint hogy érzed, éltél igazán a mostani kapcsolatod előtt?

2024. febr. 16. 07:26
 7/15 anonim ***** válasza:
Istenem, ennyi jófej harminc körüli nő, véleményem szerint az egyik legvadítóbb korosztály! A volt páromnál picit mással kezdődött, de ő az addig lassan haladó projektet mármint a gyerek projektet elkezdte őrülten gyorsítani, de én még nem akartam, na aztán úgy intézte a dolgokat hogy szétmentünk, nem is ez a lényeg, hanem, hogy sosem volt az az ismerkedős valaki, társaságban elbeszélgetett, de igazán laza csak otthon, vagy a barátaival volt, és pár hónapra a szakításunk után, már kapcsolata is volt, és élettársak is lettek. Hölgyeim, a szépség meg annyira relatív, nyilván van genetikai oldala, és az sem mindegy, mivel foglalkozik az ember, de ha egy pasi normális, akkor megbecsüli akije van. Amúgy, szerintem ez meg egyszerűen kíváncsiság, és egy harmincas nő, már jó esetben minden téren kifejlett nő, és tudja azt, mit akar, és jó értelemben használja a nőiességét, nem arra gondolok, hogy mindenét láthatóvá teszi, de azért gyakran ha olyan a helyzet legalább is engem vett már nő le úgy a lábamról, hogy eredetileg nem akartam tőle semmit, de egy bonyolultabb helyzetben meghallgatott, és nem csak hümmögött, hanem figyelt is rám. Aztán, volt, hogy felhívtam, hogy beszámoljak mi a helyzet, majd ő keresett, és azt vettük észre, hogy khm minden nap beszélünk.
2024. febr. 16. 07:40
 8/15 anonim ***** válasza:

Miert nem akarsz mással is együtt lenni?

Az a fontos hogy te hogyan élsz és hogy érzed magad. Ne másnak akarj megfelelni.

2024. febr. 16. 07:49
 9/15 anonim ***** válasza:
Elő. De ez még nem az. Ez csak kíváncsiság, unalom a meglévő kapcsolatban...Nálam is előjött ez, de ahogy valaki írta is, 40 felett.
2024. febr. 16. 08:44
 10/15 A kérdező kommentje:

Olyan sokan írtátok az unalmat... Hát lehet ez a gond, csak nem akartam magamnak bevallani. :( ez mondjuk talán a kisebbik rossz, csak meg kell találni a módját, hogy kicsit felrázzuk a kapcsolatunkat.

#6 jó nő kérdés, voltak kalandjaim, de nem érzem elégnek, igaz...

#8 értelek. De nem másnak akarok megfelelni, egyszerűen nem tudnám megcsalni a párom, ez nem megfelelési kényszer, hanem tisztelet és szeretet (bármilyen nyálasan is hangozzon). De köszi a választ :)

#5 igen, az ázsiai férfiak tudnak szexik lenni :D

Köszönöm mindenki válaszát, mindenki hozzátett valamit!

2024. febr. 16. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!