Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnél is előjöhet a kapuzárási pánik?
Lehet köze van ahhoz, hogy soha nem voltam szép? 32 éves vagyok, párkapcsolatban élek, amivel teljesen elégedett vagyok. Mégis sokszor, mostanában egyre gyakrabban érzek olyasmit, ami hasonló egy kapuzárási pánikhoz. Borzasztóan zavar, hogy nem szerezhetek még több férfit, mert párom van (soha nem csalnám meg!!), viszont érzem, hogy ketyeg az időm: ennél szebb már sosem leszek. Ha esetleg szétmegyünk a párommal (ami nyilván nincs tervben), akkor én már nem találok magamnak mást, mert öreg leszek és csúnya.
Ezzel a felfogással lehet valamit kezdeni? Van hozzám hasonló nő vagy akár férfi, aki ugyanígy gondolkodik?

#2 nem láttad még az egyik kolléganőmet! :D
Hát eskü, nem bántásból, de csórival úgy elbánt az élet, hogy komolyan sajnálom! :(

32 éves nő vagyok én is.
Kiélted rendesen magad? Mármint hogy érzed, éltél igazán a mostani kapcsolatod előtt?

Miert nem akarsz mással is együtt lenni?
Az a fontos hogy te hogyan élsz és hogy érzed magad. Ne másnak akarj megfelelni.

Olyan sokan írtátok az unalmat... Hát lehet ez a gond, csak nem akartam magamnak bevallani. :( ez mondjuk talán a kisebbik rossz, csak meg kell találni a módját, hogy kicsit felrázzuk a kapcsolatunkat.
#6 jó nő kérdés, voltak kalandjaim, de nem érzem elégnek, igaz...
#8 értelek. De nem másnak akarok megfelelni, egyszerűen nem tudnám megcsalni a párom, ez nem megfelelési kényszer, hanem tisztelet és szeretet (bármilyen nyálasan is hangozzon). De köszi a választ :)
#5 igen, az ázsiai férfiak tudnak szexik lenni :D
Köszönöm mindenki válaszát, mindenki hozzátett valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!