Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nőnél is előjöhet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnél is előjöhet a kapuzárási pánik?

Figyelt kérdés

Lehet köze van ahhoz, hogy soha nem voltam szép? 32 éves vagyok, párkapcsolatban élek, amivel teljesen elégedett vagyok. Mégis sokszor, mostanában egyre gyakrabban érzek olyasmit, ami hasonló egy kapuzárási pánikhoz. Borzasztóan zavar, hogy nem szerezhetek még több férfit, mert párom van (soha nem csalnám meg!!), viszont érzem, hogy ketyeg az időm: ennél szebb már sosem leszek. Ha esetleg szétmegyünk a párommal (ami nyilván nincs tervben), akkor én már nem találok magamnak mást, mert öreg leszek és csúnya.

Ezzel a felfogással lehet valamit kezdeni? Van hozzám hasonló nő vagy akár férfi, aki ugyanígy gondolkodik?

2024. febr. 16. 03:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem nyálas... de akkor ne is panaszkodj, hogy több férfivel már nem lehet dolgod:P
2024. febr. 16. 10:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Egy normális nőnél ez 60 év felé jöhet el.

De nyugtasd meg magad hogy hozzád hasonló öreg és csúnya férfit te is találsz.

2024. febr. 16. 10:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Nőknél kezdődik először, csak mondom.
2024. febr. 16. 18:54
 14/15 A kérdező kommentje:
#13 ezt csak te gondolod így? Van rá több példád a környezetedből vagy olvastál róla?
2024. febr. 16. 19:00
 15/15 anonim ***** válasza:

14

Miért csak én gondolnám így? Igen van több példa is a környezetemben, de olvasni is olvastam róla, és mivel mindkettőnél tapasztaltam, hogy bizony a nők döntő többségénél előbb jelentkeznek a kapuzárási pánik jelei, ezért igen, ezt gondolom. Elvégre emocionális lények a nők, tehát nem is csoda, hogy náluk előbb jelentkezik.

2024. febr. 16. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!