Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elképzelhető a valóságban is,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető a valóságban is, hogy 18-25 éves nők, vonzódnak szexuálisan 40-50 éves férfiakhoz?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt azt is, hogy észreveszik őket is.

ápr. 4. 21:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyre gyakoribb...
ápr. 5. 08:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
15 éves koromban 43 éves tanárom vette el a szüzességem. Én akkor nagyon szerelmes voltam belé. Azóta is meg szoktam nézni az idősebb sármos pasikat. 21L
ápr. 5. 11:27
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
#12 az ilyen beteg férfiakat kasztráltatnám.
ápr. 5. 11:34
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
#13 szerintem a lány is akarta, de valóban szokatlan
ápr. 5. 12:44
 15/18 anonim ***** válasza:
80%
Rohadtul mindegy szerintem, hogy egy 15 éves lány mit akar nemhogy egy középkorú férfitól, de egyenesen a tanárától, a csávó dolga lenne, hogy észnél legyen.
ápr. 5. 21:40
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem épp arra válaszoltatok amit kérdeztem. Most nincs szó arról, hogy járnának e vele, vagy a pénz miatt vagy más. Kimondottan csak annyi, hogy lehet vonzó szexuálisan, és csak önmagukban gondolat szintjén nyilvánul meg.

Köszi a válaszokat.

ápr. 5. 22:28
 17/18 anonim ***** válasza:
73%
Miaz hogy. Vonzodtam mar 60+oshoz is..25n
ápr. 5. 22:59
 18/18 anonim ***** válasza:
63%
Ha jól nézz ki, nem dagadt és sármos, akkor izgat az idősebb férfi
máj. 11. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!