Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják undorítónak sokan a szőrt?
Figyelt kérdés
Hiszen természetes dolog.2024. ápr. 3. 15:32
21/34 anonim válasza:
Ja értem. Hát akkor az is megoldás (persze ha nem egyéjszakás) hogy normál ember módjára megbeszéled vele hogy neked úgy tetszik ha csupasz megtenné e ezt neked.
Csak roppant degradalo volt az a stílus ahogy kifejtetted h ha szőrös akkor elküldöd meg húzhatja vissza a bugyit.
22/34 anonim válasza:
Én sem túrós pöccsel és izzadság szaggal ,koszosan,hájasan akarok lefeküdni a csajjal.
23/34 anonim válasza:
Ahogy nyilatkozol engem az is meglepne ha valakinek valaha bármit betettél volna.
24/34 anonim válasza:
Ja és az a másik, hogy oké, hogyha neked nem jön be a szőr egy nőn, de ahogy amilyen paraszt módon nyilatkozol az agyi szinted figyelembe véve egy szőrös orángutánhoz sokkal közelebb állsz te magad.
25/34 anonim válasza:
#22 nem tudom ez hol van párhuzamban azzal hogy valakinek trimmelt karbantartott tiszta nemi szőrzete van de te tudod 🤣
26/34 anonim válasza:
Én meg egy férfi miatt sem vagyok hajlandó ezzel bajlódni, illetve szenvedni attól amikor elkezd nőni a szőr és viszket szúr. És kitenni magam a fertőzések fokozott veszélyének, mivel nincs ott a szőr ami ellátná a védelmi funkcióját.
Aki ezt nem érti meg annak viszlát.
És bőven nem 60+ vagyok...
27/34 anonim válasza:
Én csak a segglyukon tartom undinak.
28/34 anonim válasza:
Ha mindenki így gondolkozna már kihalt volna az emberiség!
29/34 anonim válasza:
A szájszag is természetes de undorító
30/34 anonim válasza:
Az összes prosti akinél jártam csupasz volt. Nyilván ha a férfiak többsége a szőrre gerjedne akkor full szőrösek lennének. Férfiként is sokkal jobb borotválni mert kevesbé izzad,büdösödik be az a tájék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!