Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tartják undorítónak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják undorítónak sokan a szőrt?

Figyelt kérdés
Hiszen természetes dolog.
2024. ápr. 3. 15:32
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
68%
Ezt én sem értem.
2024. ápr. 3. 15:33
 2/34 anonim ***** válasza:
31%
Nyaltál már ki alul szőrös nőt?
2024. ápr. 3. 15:37
 3/34 anonim ***** válasza:
51%

Én nem tartom annak.

Szerintem tök szexi tud lenni egy nő akkor is, ha szőrös. Ettől nem lesz kevésbé nőies. Persze vannak határok, de egészséges mértékkel nézve szerintem a szőrösség egy kicsit sem undorító dolog.

(Nekem pl inkább pozitív, de ez nem releváns.)

2024. ápr. 3. 15:39
 4/34 anonim ***** válasza:
45%

"Hiszen természetes dolog."

Az is, hogy a bokorba végezd a dolgod, majd hagyd rászáradni a betyárkörtét törletlenül, csak igényes ember ilyet nem csinál.

Egyébként egyéni ízlés válogatja. Van akinek pont az jön be és fetisizálja.

Engem nem zavar, ha intim helyen trimmelve, fazonra van igazítva, de az elburjánzott őserdő nem jön be.

Magamnak is borotválni szoktam és ha rátudom szánni azt az 5 percet, hogy ne ez legyen az akadálya egy jó estének, akkor a partner miért ne tudná?

2024. ápr. 3. 15:40
 5/34 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező te vagy vagy a szőrös punci fétises fiúka?
2024. ápr. 3. 15:43
 6/34 anonim ***** válasza:
Attól függ hol van és mekkora. Ha csapzott, kilométer hosszú hónalj szőre van egy csajnak (csajt írok, mert hetero vagyok a pasik nem érdekelnek), akkor az ott nekem már nem vonzó.
2024. ápr. 3. 15:43
 7/34 anonim ***** válasza:
53%

Köpködnöd kell utána kifelé a szört a szádból.

Vagy van aki lenyeli és az örökre ott marad a gyomrában

Ízlés kérdése

2024. ápr. 3. 15:49
 8/34 anonim ***** válasza:
71%
#7! Ez egy nagyon nagy hülyeség!
2024. ápr. 3. 15:51
 9/34 anonim ***** válasza:
38%
Igénytelen, ápolatlan, büdös. Nem lehet megfelelően tisztítani. Izzadságszag, váladékszag, húgyszag. Aki erre gerjed annak hajrá.
2024. ápr. 3. 15:52
 10/34 anonim ***** válasza:
75%
4-es és 9-es, sürgősen keressetek hormonális-pszichés szakorvost, az ad tanácsot! Azt se tudjátok mit írtok, emberek... Épeszű férfit vonz a női nemi szőr a tetsző lányon, meg tudja az eszével hogy biológiai védelmi vonal. F
2024. ápr. 3. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!