Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják sokan (inkább nők) furának és/vagy
undorítónak a lábfétist?
Figyelt kérdés
Én is nő vagyok, de szerintem teljesen normális dolog (jó kivéve ha mondjuk valaki retkes, büdös lábakhoz vonzódik, de azt most hagyjuk:D). Úgyhogy érdekelne, hogy más nő ezt miért tartja negatívumnak?
Én úgy gondolom, hogy a láb egy egyszerű női testrész és ha vonzónak tartja ezt egy férfi az teljesen normális. Sőt jobb esetben a férfi minden porcikáját szereti a párjának és végigcsókolgatja tetőtől talpig.:)
Nem tartom annak,csak számomra ez egy érzelmi kötelék része,szóval az úgy nem megy,ahogy az itteniek gondolják,hogy mivel szeretem,random idegenekkel is akik privátoznak fogom csinálni.
2022. febr. 14. 09:52
2/13 A kérdező kommentje:
1/1
Ez ertheto es egyertelmu... de ilyen nem csak labfetissel fordul elo, hanem barmilyen szexualis tevekenyseggel kapcsolatban.
2022. febr. 14. 10:01
3/13 anonim válasza:
Igen,csak most a kérdés,erre irányult. :)
2022. febr. 14. 10:03
4/13 anonim válasza:
érintett férfiként úgy gondolom, hogy a láb a legártalmatlanabb fétis, mégse jut eszembe a mindenkori partneremnek felhozni a témát, elég ha én tudok róla, meg én amúgy is inkább nézni szeretem mintsem mást csinálni vele
ugyanígy nekem zavaró, amikor instán lányok képei alá odaírják, hogy szép a lába
egy szó mint száz, egy ápolt, formás láb bizony nagyon szexi, de aláírom, hogy nem egészen normális dolog ezt ragozni
2022. febr. 14. 10:06
5/13 anonim válasza:
1# Kiscsillag, ki mondta, hogy a privátokat magadra kell venned? Törlöd és kész, nem kell velük foglalkozni.
2022. febr. 14. 10:13
6/13 anonim válasza:
Nem tartom undorítónak amíg nem csak azzal akar foglalkozni állandóan, nem akarja nyalogatni.
2022. febr. 14. 10:16
7/13 anonim válasza:
Taszító, ennyi az egész. Ápoltak ugyan a lábaim, ezzel nem kell jönni, de akkor is bizarr, hogy valaki szexuális kategóriába sorol valamit, ami rohadtul kilóg a sorból. Egyszerűen kiráz a hideg a gondolattól, hogy valaki pl nyalogassa a talpam. Nevetséges. Érzékeny, ne piszkálja, nem kell a térítés. Teszem hozzá, soha senki nem is hozta szóba, pedig több éves kapcsolataim voltak, de mégcsak fel sem merült.
2022. febr. 14. 10:16
8/13 anonim válasza:
#5 Amit nekem írnak,azt magamra veszem,mert hozzám szól. Ennek ellenére törlöm. Észlény (Nem az 1 vok)
2022. febr. 14. 10:18
9/13 anonim válasza:
8# Nem az 1# vagy? Akkor ki? Az 1# gyámja vagy ügyvédje? :D Akkor ezt miért veszed magadra? :D Na mindegy, nyugi, senkinek nem küldök lábfétises privátot. Mivel nincs lábfétisem...
2022. febr. 14. 10:21
10/13 anonim válasza:
Ja,nincs,de azért idejössz és beleokoskodsz olyasmibe,ami neked nincs is. Akkor van más és te is nyomulsz privátban,ezért veszed ennyire zokon. Ki vagyok? Olyan,akit szintén zaklatnak a témával kapcsolatban,szerintem pont a magadfajták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!