Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasik miért dobják az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért dobják az első szex után a lányt?

Figyelt kérdés

Ha jó volt a szex,ha nem volt jó.

Miért nem adatok több esélyt?

Hiszen össze kell csiszolódni, mindkét fél izgul, az első általában nem lesz eget rengető.

2024. ápr. 3. 14:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

20:

Ő inkább egy gyenge troll, mint keresztény, csak nyomatja a hülyeséget.

2024. ápr. 3. 16:08
 22/29 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy általában mennyi ideig ismerkedtél azokkal a férfiakkal, akikkel ez úgy történt, hogy szerinted párkapcsolatnak indult, nem alkalmi szexnek?
2024. ápr. 3. 16:29
 23/29 anonim ***** válasza:

Fiatalon velem is előfordult,hogycsak sexre kellett a lány. Nem vagyok rá büszke. Van egy lány akit a mai napig bánok,hogy akkor elengedtem. Minden szempontból tökéletes volt. Fiatalok voltunk és nem tudtam úgy kezelni a dolgot ahogyan megérdemelte volna.

46F.

2024. ápr. 3. 16:46
 24/29 A kérdező kommentje:
A srác nagyon ostromolt 4 hónapig, 1 éve ismertem, barátság volt eleinte,szóval nem akkor ismertem meg amikor a szex volt. Hát a szex az nagyon nem volt jó, nagyon izgultam, nem tudtam ellazulni...... viszont én már beleszerettem, ő viszont mint kiderült nem. :(
2024. ápr. 3. 16:56
 25/29 anonim ***** válasza:
Ez egy teljesen megalapozatlan feltételezés, ami énrám sohasem volt igaz. Aki úgy járt, az meg ne általánosítson. Biztosan megvan annak is az oka, amiért dobták. Ha majd meglesz az "igazi" avval nem jársz úgy. Ha majd találkozol egy olyannal, akinek az összes gondolatát is ismered, és nem egy olyannal jössz össze, akitől még kérdezni is félsz. Hidd el, akitől már az első alkalomkor reszketsz, azzal később sem csiszolódtok össze.
2024. ápr. 3. 16:57
 26/29 anonim ***** válasza:
Én csak a hisztis keresztényt kérdezem, hogy mennyire gondolja Istennek tetsző cselekedetnek, hogy másokat akar hordágyig pofozni?
2024. ápr. 3. 17:57
 27/29 anonim ***** válasza:
Mert nem volt jó a szex!
2024. ápr. 3. 17:59
 28/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenkor nincs dobás, mert kapcsolat sincs. Két ember szexel és kész.
2024. ápr. 3. 18:39
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert mindig a nagy őt keresik aztán hoppon maradnak egy idő után, mikor már kiöregedtek
2024. ápr. 3. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!