Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasik miért dobják az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért dobják az első szex után a lányt?

Figyelt kérdés

Ha jó volt a szex,ha nem volt jó.

Miért nem adatok több esélyt?

Hiszen össze kell csiszolódni, mindkét fél izgul, az első általában nem lesz eget rengető.

2024. ápr. 3. 14:56
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Már mint párkapcsolatban?
2024. ápr. 3. 14:59
 2/29 A kérdező kommentje:

Párkapcsolatban,

barátság extrákkal vagy

alkalmi kapcsolatban.

2024. ápr. 3. 15:00
 3/29 anonim ***** válasza:
74%

Mert annyit ért a lány, vagy ennyinek nézték.

Sok pasinak sajnos a nő csak egy luk.

2024. ápr. 3. 15:01
 4/29 anonim ***** válasza:
67%

mert felületesek; mert nem az embert nézik, hanem a pinát használták; mert engednek a korszellemnek :(

keress érett férfit, aki legalább megmondja, hogy ennyire használt...

45/F

2024. ápr. 3. 15:03
 5/29 anonim ***** válasza:
83%
Mert gondolom megteheti, hogy lazán váltogassa a lányokat. Nem szép dolog, de sajnos sokan csinálják.
2024. ápr. 3. 15:13
 6/29 anonim ***** válasza:
75%
Ez azért nem jellemző sztem,hiszen utána úgy mond ingyen puncihoz jut,nem kell már megharcolnia érte.
2024. ápr. 3. 15:13
 7/29 anonim ***** válasza:
63%
Ha csak úgy meglehet dugni valakit az nyilván utána nem lehet a barátnőm. De dugni még tökéletes.
2024. ápr. 3. 15:20
 8/29 anonim ***** válasza:
79%
Nekem volt olyan "csajom" akit csak dugásra használtam, mert könnyen sikerült felszedni megdugni. Aztán amíg nem találkoztam egy olyan csajjal, akiért rendesen küzdeni kellett, addig őt dugtam.
2024. ápr. 3. 15:32
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Nálam általában csaj zárta le.

Én akkor is adtam 2. esélyt amikor nem volt jó az első.

Egyik haverom pl azért szokta a csajokat kidobni, mert előadják, hogy így-úgy milyen perverzek, jók az ágyban és csak fadarabok. 3-4 ilyen nőt fogott ki és komoly kapcsolata is volt fadarabbal, nem véletlen nincs folytatása ezeknek.

A másik amit mesélt, hogy jó a szex, de a lány már elkezd többet érezni, amikor előre leegyeztetik, hogy csak lazább lehet a dologból.

2024. ápr. 3. 15:35
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Az alkalmi az alkalmi.

A többi esetben meg felületes partnert választottál aki semmit nem akart tőled. Ennyi.

2024. ápr. 3. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!