Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért dobják az első szex után a lányt?
Figyelt kérdés
Ha jó volt a szex,ha nem volt jó.
Miért nem adatok több esélyt?
Hiszen össze kell csiszolódni, mindkét fél izgul, az első általában nem lesz eget rengető.
2024. ápr. 3. 14:56
11/29 anonim 

válasza:

Én is jártam már így, viszont én pasi vagyok. Egy-két alkalom után leléptek a lányok, mert ők a változatosságot szeretik. Pedig én tartós kapcsolatot szerettem volna. F.
12/29 anonim 

válasza:

Mert nem volt jó az ágyban
Nem tetszett a tapintása, bőre
Szarul szopott...
Ha mindenben oké akkor nem 1alkalomlett volna
13/29 anonim 

válasza:

Nem kellene eladni a lánynak magát szexre undorító patkányembereknek... Sem másnak - bűn is - hanem házasság után csak. Akik egy szex után eldobják a lány,t azok nem férfiak, hanem patkányok és börtönben a helyük. F
14/29 anonim 

válasza:

utolsó vagyok - képletesen értem. De én ízekre pofoznám mindet. Elmegyógyintézetet nekik!
15/29 anonim 

válasza:

Alkalmi partnere meg a kutyának van, az embernek házastársa van... Mindenki ember - de egy lányt kihasználni és eldobni - azt még a patkány se teszi.
16/29 anonim 

válasza:

#13-15:
Látom elgurult a szektás gyógyszered.
17/29 anonim 

válasza:

16-os, nem gurult el semmim, két nagypofon gurul mindjárt azagyadra... Írj már privátot, aztán megbeszéljük egy focipálya szélén, ahova a hordágyat be tudják hozni... Aki normális európai keresztény értékrendet képvisel, az nem szektás. Pont hogy az a szektás, aki a szabados szexet hirdeti. Hülyére verném az összes fickót, aki csak a szexre hajt...
18/29 anonim 

válasza:

12-es, nem undorodsz magadtól? Szét kéne tépni aki ilyet ír...
19/29 anonim 

válasza:

Azaz, megtépni és megnevelni, ha más eddig nem tette meg... Mi neked a nő... Húsdarab? Sajnálom szegény lányokat... Amiatt, amiket ide írnak a gyakorin egyesek - és még férfinak nevezik magukat...
20/29 anonim 

válasza:

#13 Perverz vagy te jehovista barátom. Állandóan a szexrovatot bújod erkölcsös keresztényként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!