Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kezdtetek el maszturbálni?

9 évesen fedeztem fel, hogy jó érzés, majd akkor utána aktívan folytattam a tevékenységet.
Sose éreztem rossznak, viszont nem mondtam el senkinek.
20l

Kedves 7 es. Az, hogy bűnnek nevezel egy természetes emberi ösztönt, majd utánna meg kiakadsz, hogy ezt a véleményedet nem értékelik, ez szerintem egy óriási nagy hülyeség.
"Üdv a hokihuszároknak, majd kívánom, mire gyereket kell nemzeni, akkorra is maradjon majd muníció" Ez is egy óriási hülyeség. Miért ne maradna muníció? Újratölthető fegyverről még nem hallottál?

#7es. 46 éves vagyok, és még mindig "fog" a ceruzám. De el kel fogadni, hogy néhány embernek többre van szüksége mint amit a párja nyújtani tud, és a megcsalásnál még mindig humànusabb. A fiatalok pedig igy fedezik fel a testüket, nincs ezzel semmi probléma.
Üdv. egy hokihuszár

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!