Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mikor kezdtetek a masztizást? Hány évesen? Kaptam rajta masztizás közben nyitottak rátok?
Figyelt kérdés
Hogyan történik?
Hány évesen volt?
2023. ápr. 2. 14:09
2/14 anonim válasza:
Én az féltestvéremet kaptam rajta (semmi vérszerinti kapcsolat nincs köztünk!), 15 évesen. Akkor megmondtam neki, beárulom anyuéknak, ha nem nézhetem végig. Akkor beszélgettünk és ki is vertem neki, majd később dugtunk is. Én 17 voltam.
3/14 anonim válasza:
13 évesen vertem ki először egy haverommal, csak egyszer buktam le később.
4/14 anonim válasza:
12 évesen. Anyum szólt, hogy ne az ágyneműre engedjem hanem használjak zsepit. Ez borzasztó ciki volt.
5/14 anonim válasza:
Hamar... Zárható a fürdő és kopogni is szoktunk így sosem kaptak rajta.
6/14 anonim válasza:
12 évesen. Engem konkrétan felpofozott anyám és megtiltotta, hogy ilyet csináljak. Azt mondta, hogy ez bűn és a pokolra jutok.
7/14 anonim válasza:
Kb. 11-12 lehettem.
Soha nem kaptak rajta.
Dugásnál már annál többet, mindig akkor akartak bejönni az anyósnak valók.
8/14 anonim válasza:
Rettentően sokszor lebuktam. Anyám előtt, benyitott miközben házit cisnáltam észre se vettem, mert a legnagyobb mellű osztálytársam FB képeire vertem. Utána apám előtt, amikor rámynitott a budin. Nagyapám előtt, a nővérem előtt nem is tudom mennyiszer (szerintem ő már direkt szivatott ezzel)
9/14 anonim válasza:
Általános iskolás voltam, talán 6.7 osztályos mikor rendszeresen elkezdtem húzogatni magamnak. Akkor csak azt tudtam,hogy ez jó érzés nekem és csináltam. Halistennek sose nyitottak rám. Arra mindig ügyeltem,hogy csak akkor csináltam ha egyedül voltam otthon.
10/14 anonim válasza:
Már ovis koromban dugtam az ágyat és a padlót. Lebukni is szerintem majdnem mindegyik rokonom előtt sikerült :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!