Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány éves korotokban kezdtetek maszturálni? Ha emlékeztek még rá, hogy történt az első orgazmusotok?

11 voltam, de akkor még csak a székhez dörgöltem magam.
15 évesen szexuális felvilágosítókönyv segítségével (1989.-ről van szó,) sikerült felfedeznem a csiklót, mint ingerelhető szervet.

Kb 12 évesen ujjazással.
Nem igazán voltam tisztában a dolgokkal úgyhogy még mászkálni is elkezdtem, hogy nem hagyja abba a puncim az összehúzódást :D akkor annyira nem volt vicces

8 éves voltam, de fogalmam sincs, mit csinálok.
Csak egyszerűen a legjobb érzés volt, amiről soha életemben senki nem beszélt nekem, hogy ennyire jó.
Este volt, egyedül voltam a szobámban és már mindenki aludt.
Elhatároztam, hogy addig csinálom, ameddig tart ez a fantasztikus bizsergés, ami egyre intenzívebb lett. Aztán egyszer csak a fellegekben voltam, és elárasztott az első orgazmusom élménye. Semmihez sem tudtam hasonlítani. Esküszöm, azt hittem, feltaláltam egy új testrészt. 😂
Aztán ennek az egész felfedezésnek az vetett véget, hogy anyám egyszer meghallotta, hogy recseg az ágyam, meglátott, és leüvöltötte a fejem, hogy a “tisztességes, vallásos kislányok” nem csinálnak ilyet.
Ez hatalmas trauma volt.
14 évesen szoktam vissza rá, annak hatására, amikor szembesültem azzal, hogy a hittanos mintadiák osztálytársaim is röhögcsélnek olyan obszcén poénokon, amiért az én nyakamat már régen kitekerték volna. Tanulás közben, széken ülve csináltam. Majd a földön fekve, mert a gyerekkori megszégyenítés miatt idő volt visszaszokni ahhoz, hogy az ágyikómban csináljam, pedig annál nincs fincsibb. Ugyanolyan szuper volt újra megtapasztalni, mint akkor.

9 es Az én szüleim is hasonlóképp viselkedtek kifelé nagyon vallásosnak mutatták magukat. Engem nagyon elvertek mikor rajtakaptak.
53N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!