Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Emlékeztek az első orgazmusotokra?
Igen
Csikló orgazmus.
17 évesen
Áthívott egy 18 éves srác filmezni ..
Aztán elkezdett simogatni ott és egyszer csak elkezdett remegni a lábam és nem -bírtam kontrollálni magam
Több nem lett belőle mert szűz voltam még...
Hüvelyi orgazmusom aktus közben még nem volt
29N
Én egyszer egy fotel karfáján üldögélve vettem észre, hogy valami jó érzés van odalent. Nem tudom mennyi idős lehettem. Talán 12-13.
Egy este, amikor a család nem volt otthon, direkt odadörzsöltem magam a karfához. Akkor történt, hogy életemben először elélveztem. Ezután ez a program állandóvá vált, amikor egyedül voltam otthon.
13 évesen zuhanyzás közben észrevettem, hogy jó érzés, amikor oda le irányítom a zuhanyrózsát. Úgyhogy mozgattam percekig és a végén elélveztem. Azóta sem volt intenzívebb orgazmusom. Az a vicc, hogy azt sem tudtam, mi történik velem, nagyon új volt az érzés és eléggé megijedtem, hogy mi van ha “elrontottam” valamit. XD
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!