Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, emlékeztek az első orgazmusotokra?
Figyelt kérdés
Hány évesen, hogyan és milyen volt? Maszti, petting, szex volt?
Köszi a válaszokat!
2022. júl. 11. 08:30
1/21 anonim válasza:
13 voltam, es maszti kozben, nagyon jo volt
2/21 anonim válasza:
Pontosan nem emlékszem hány évesen. Talán 11-12 lehettem. De maszti közben. Illetve először nem is tudtam, hogy masztizom…
3/21 anonim válasza:
#3 Akkor minden üzenetét kirakom
4/21 anonim válasza:
10-11 evesen simiztem lent es nagyon jo erzes volt. Akkor meg nem tudtam hogy ez a maszti.
5/21 anonim válasza:
Maszti volt, fwlejthető. Partnerrel sokkal elsöprőbb
7/21 anonim válasza:
Az első orgazmusra nem, de az első igazi, egetrengetőre nagyon!
3 évig voltam együtt egy sráccal, egymással veszítettünk el a szüzességünket, de annyira pocsék volt a szexuális életünk, hogy nem is értettem mások miért szeretnek annyira szexelni, szakítottunk és összejöttem egy tapasztalt félistennel. Na, ő 1 este alatt megmutatta, hogy mit hagytam ki évekig. Minden porcikám remegett, alig tudtam hazamenni. 15 éve történt, de még mindig emlékszem az este minden másodpercére.
8/21 anonim válasza:
Masztira valami dereng. De pasival abszolút nem rémlik az első. :(
9/21 anonim válasza:
Nem emlékszem. De nyilván maszti volt.
10/21 anonim válasza:
7
Elmondod mi volt rossz az elsőben és a másodikban mi volt jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!