Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, emlékeztek az első orgazmusotokra?
Hány évesen, hogyan és milyen volt? Maszti, petting, szex volt?
Köszi a válaszokat!
7-es vagyok.
Az elsővel tapasztalatlanok voltunk, azt hitte beteszi-kiveszi és mindenkinek jó. Minimális előjáték, nulla utójáték, 2,5 év alatt szerintem kb 5 orgazmusom volt. Egyszerűen nem értett a női testhez (én sem a férfihoz), teszetoszák voltunk, a repertoár kimerült a misszionárius és a lovagló pózban. Nem mertem magam elengedni, nem volt elég önbizalmam, egyszerűen fiatalok voltunk és bénák.
A másodiknak sok nője volt már előttem, rutinos volt, magabiztos, tudta mit akar, nem totojázott, ha olyan kedve volt, simán odaszorított a falhoz vagy feldobott a pultra vagy elkapott egy sötét sikátorban. Emlékszem azzal indította az első együttlétünket, hogy kinyalt. Olyan orgazmusom volt tőle, hogy szó szerint majdnem elájultam. (az előző pasi, úgy nyalt, mintha jégkrémet evett volna, 5 függőleges nyelvcsapás és kész)
Szóval a második igencsak értett a női testhez, így én is el mertem magam engedni, élveztem, tele voltam önbizalommal. Imádtam kísérletezni, örömet kapni és adni. Életem legjobb szexpartnere volt!
És voltak méretbeli különbségek is?
Hogy nyalt a második hogy ekkorát élveztél?
Nem perverzkedni akarok, egyszerűen csak érdekel hogy hogy kell.
Legjobb legjobb melyikük
De MÉGISCSAK VOLT.
szóval mégsem volt tökéletes, mert nem maradt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!