Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Különleges helyen, vagy valami pluszt kapok, ezekre emlékszem vissza extraként
2/9 anonim válasza:
Szerintem ez egyéni..
Számomra, ha mindkettőnk számára kielégítő lenne... De sajnos még semmilyen módon nem volt orgazmusom. Maszturbálás során sem. Nekem valószínűleg ez tenné a legszebbé.
Amúgy amikre szívesen visszaemlékezek általában összebújós szexek...
4/9 anonim válasza:
Amikor a nő akkorát élvez, hogy majdnem elájul.
5/9 anonim válasza:
Nekem attól ha minden vágyunkat megélhetjük együtt. N
6/9 anonim válasza:
Ami nekem nagyon jó, az ha aktiv és kezdeményező a csaj. Bátran nyitja szét lábait mikor oda akarom tenni az arcom, és szívesen teszi fel ő az óvszert is
Az orálos "levezetés" hab a tortán. Illetve lenne még mit említeni, de nem akarok a frusztráltak közellensége lenni. Szingli vagyok, csaxólok 🐸
7/9 anonim válasza:
Nekem szerelem nélkül nem menne, szóval ez az alap. Ezenkívül az önzetlenség, hogy célom a másiknak örömet okozni, figyelmesség és kommunikáció.
8/9 anonim válasza:
Akkor lehet igazán jónak mondani, amikor a szex után még a szomszéd is rágyújt.
9/9 anonim válasza:
Ha sikerül egymásra hangolódni, van orgazmus, bármilyen módon különleges a partner (érzelmileg vagy megjelenésben), különleges a helyszín... Én kb ezek miatt emlékszem vissza szívesen 🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!