Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csinos 25-30 éves szűz hölgyekkel mi a helyzet?
1. Volt már bármilyen testi kontaktusod férfival?
2. Akarsz párkapcsolatot, férjet?
3. Mennyire és milyen minőségben foglalkoztat a szex?
4. Ismerkedsz, udvaroltak neked?
5. Vonzónak tartod magad, van önbizalmad?
6. Egyéb...
1 volt
2 majd
3 ráér
4 előfordul
5 jóban vagyok a tükörrel
6 egyéb
Nem azért szűz valaki, mert nem csinos!
Ahány lány, annyi ok. Van aki mentális okokból, van aki a karrier, iskola, bácsalád miatt.
Nejem volt olyan koleszterin társam aki annyira tanult hogy nem volt ideje semmire se pasikra bulizni sokszor a saját családjára se . Több szakot csinált egyszerre Erasmus minden féle kutya füle . Gyönyörű volt okos nem vallásos.. csak fontosabb volt a karrierje .
Jelenleg 36 éves vezető pozícióban dolgozik.
Lett egy férje és most írt rám a napokban hogy pozitív lett q tesztje . Kb 2 éve van együtt a férjével ebből fél éve házasok.
Jézusom miket írt a telom baszki
Szóval Nekem. Volt egy koleszos társam
Nem volt.
Igen szeretnék.
Foglalkoztat érdekel, vágyom már rá.
Jelenleg is ismerkedem valakivel.
Nem tartom magam vonzónak nincs is elég önbizalmam.
Én most jutottam el arra a pontra, hogy nem utálom a testem sajnos elég későn fogadtam el mondhatni magam.
Most is van valaki akivel ismerkedem, de sem a szexet sem semmit nem eröltetek.
9-essel egyetértek. De azért leírom. Fiatalabb koromban nem volt hosszabb párkapcsolatom. 2 hónap alatt meg nem tartottam olyan intimnek még egy kapcsolatot,hogy méltó legyen...
Aztán a közelmúltban pedig habár volt olyan intim a kapcsolat, vártunk volna házasságig,de közben szakítottunk. Nem bánom,hogy szüzek maradtunk, így is eléggé fájt a búcsú mindkettőnknek,nemhogyha még több részünket megosztjuk a másikkal...
Majd azé legyek egészen,akivel hűséget fogadunk egymás iránt
Ciao! 27 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!