Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Férfiak, ebben az időszakban (télen) mi a helyzet oda lent?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy ilyenkor is borotváljátok, gyantázzátok, vagy bármi egyébbel az intim szőrzetetek, vagy nem?
Mert ha igen, mivel kezelitek a bőrfelületet, hogy 2-3 nap után ne pattogjon ki? Mit használtok rá?
Próbáltam mondjuk hintőporral, de általában nem olyan sokat segít, csak kevesebb lett kicsivel a ki pattogás.
febr. 8. 13:09
1/13 anonim válasza:
Testszőrnyíróval lecsupaszítom. Nem pattogzik ki utána.
2/13 anonim válasza:
Szia kérdező.
Mindig leszedem a szőrt, évszaktól függetlenül.
Hetente kétszer, de mindig csupaszra.
Nem borotvàt, hanem testszőrtelenìtőt hasznàlok és utána nem pattogzik ki a bőr.
Olyan, mint az elektromos borotva, azzal is csupaszra lehet borotvàlni az arcot.
3/13 anonim válasza:
Ugyanaz a helyzet, mint minden másik évszakban. Nálam ez nem évszaktól függ. Most is fazonos, mint általában.
Ha borotválom akkor utána nekem a Nivea vált be.
4/13 anonim válasza:
Borotvával fazonra ugyanúgy. Nekem úgy komfortos .
8/13 anonim válasza:
Szőrös, mint mindig, csak a bikinivonalat szoktam leszedni, a bugyi által takart részeken nem.
10/13 anonim válasza:
"oda lent"??? Akár hiszed, akár nem, nem szörös a talpam!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!