Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, mennyire izgat ez a helyzet titeket?
...megáldott...??
Áldás, békesség testvérem, erős vár a mi Urunk...
Amúgy mit akarsz kérdezni??
Bro' amíg nem találkoztatok személyesen, s nem valósítottátok meg addig ti nem "kavartok" csak - klasszikust idézve - lárifáriztok 😂
Egyébként meg, honnan tudod, hogy nő? Csak ki ne derüljön hogy túl tökös a csaj 😂😂😂
Kb úgy adod elő mintha te lennél a kiválasztott.
Voltam ilyen helyzetben de én emlékeim szerint egy szóval se utaltam arra, hogy velem dugjon félre a nő.
Alapból kreténségnek tartom, hogy házas nőt prédaként tartasz nyilván. Persze, az ember elrecskázgat egy jó nő képére, hiszen ha tényleg jó akkor indokolt. Tapasztalatból mondom ... De ez a hozzáállás amit leművelsz, szerintem ez nettó gyökérség. Ennyi, de tényleg legalább ennyi tisztesség lehetne benned...
Nekem erről az a véleményem, ha nem te dugod meg, meg fogja más.
Nem téged minősít, ha félre dug a nő, hanem őt!
Engem is csaltak már meg, de nem a pasit hibáztattam, egyszerűen kiadtam az útját és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!