Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Van olyan helyzet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Van olyan helyzet hogy pont azt a lányt ignoráljátok kicsit aki tetszik?

Figyelt kérdés
Egy pasinak szerintem tuti tetszem, de néha elbizonytalanodok mert mintha valamikor (direkt?) alig nézne rám. Máskor meg látom hogy végigmér meg hasonlók. Nem tudom miért lehet
2020. febr. 21. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Egy pasi akkor ignorál ha rohadtul nem akar tőled semmit
2020. febr. 21. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Előfordulhat, bár nem túl gyakori. Az egyik eset ha túl félénk a pasi és nem mer kezdeményezni nehogy elrontsa (pedig pont azzal rontja el ha nem kezdeményez - mert elúszik a hajó).

A másik ha valamiért "berág" rád, megsértődik mert pl. mással lát és játssza a durcás 5 éves gyereket.

A legvalószínűbb viszont az... attól hogy megnézünk egy csajt és csinosnak tartjuk még nem biztos, hogy akarunk tőle bármit is :)

2020. febr. 21. 16:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam hogy lehet van vkije, nem ismerem annyira még :/
2020. febr. 21. 16:54
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Bocs' de nem a tini rovatba akartad a kérdést kiírni? Van egy pasi aki néha megnéz, de nem ismered - honnan a szöszből tudjuk mit gondol, mi jár a fejében??? Ismeretlen pasikon "szeret-e mert megnéz néha" a 12 éves fruskák szoktak lamentálni nem a felnőtt nők.
2020. febr. 21. 16:56
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Rengeteg fiú és férfi van aki annyira balfsz hogy kb neked kell őt felszedni ha akarsz valamit. Bámul, de ha visszanézel rá, össze-vissza nézelődik közönyös pofával. Szóval igen simán lehet.

Bár nálam az ilyen eleve bukó. Ha még arra is puhakuki, hogy a tekintetemet állja, mit lehet várni az ilyentől?

2020. febr. 21. 17:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Az eddig felsoroltakon felül még az is lehet, hogy ő hiszi azt, hogy neked van valakid
2020. febr. 21. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Én alapból ezt teszem mindeddig, amíg 1* jól meg nem szívom ezt a viselkedést.
2020. febr. 21. 19:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is mértem már végig így egy nőt aki nagyon bejött, és ugyan úgy félre néztem, de amiatt mert szerintem volt pasija.
2020. febr. 21. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!