Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy már a nálam fiatalabbaknak is nagyobb az intim mérete, mint az én 12 cm-es péniszem? (22f)
Figyelt kérdés
márc. 31. 09:34
1/13 anonim válasza:
Van olyan akinek nagyobb, meg olyan is akinek ekkor, vagy kisebb
4/13 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom 22 éves korig nő a pénisz és az itteni válaszokból azt szűrtem le, hogy az átlag méret ennél jóval nagyobb.
márc. 31. 10:22
5/13 anonim válasza:
Te csak akkor érzed jól ha megfogod.
Úgyhogy akkor homo vagy.
6/13 anonim válasza:
Az átlag 15 centi körül van, de a fiataloknak nagyobb. Szóval a te korosztályodban (16-20) már valószinüleg nagyobb az átlag. Elég csak a magasságukat, talpméretüket megnézni. Hatalasak a mai fiatalok. A mostani 14-15 éves lányok olyanok, mint a mi időnkben a 17-18 évesek. Pont a péniszméret ne nőt volna?
7/13 anonim válasza:
Ismét egy kérdés a kisfarkú, önbizalomhiányos, frusztrált kérdező kérdését olvashatjuk.
Áruld már hogy miként érzed a nálad fiatalabbak farokméretét!
8/13 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva (6)? Szokásos gyakoris hülyeség. Tudjátok, hogy igaza van, ezért nem is vitatkoztok, viszont fáj neketek ezért inkább lepontoztok. Nem csak a farkatok kicsi.
9/13 anonim válasza:
8-as!
Nem tudjuk, hogy igazad van, azért nem vitatkozunk, mert nincs értelme.
10/13 anonim válasza:
#9 Nem tudod, de lepontozol? Ha szemednek nem hiszel, akkor ott a tanulmány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!