Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van olyan pasi, aki nem csak a szexre hajt?
Figyelt kérdés
Itt mindenki ,vagy legalábbis sokan egy éjszakás vagy laza kapcsolatra hajtanak. De nem nagyon látok olyan kérdést, ahol valaki arról írnak, hogy mennyire jó lenne valami komolyat találni. Tényleg ennyire a laza kapcsolatok irányába mozdult el minden?2024. márc. 30. 10:51
31/37 A kérdező kommentje:
28! Jól.
2024. márc. 30. 21:22
32/37 A kérdező kommentje:
Itt is sok az érdekes egyén a privát üzenetet írók között....
2024. márc. 30. 21:23
33/37 anonim 

válasza:

Persze, hogy sok. Mert vagy 5éve nem voltak nővel :DDDD
34/37 anonim 

válasza:

Hahahha, első alkalom? :D Veszélyes dolog ide nőként kérdést kiírni vagy válaszolni. Még néha pasikra is ráír a sok perverz, mert azt hiszik nő XD
35/37 mikeXxX 

válasza:

Több nő keres csak szexet a sok règi sèrelmei miatt mint fèrfi aki csak szexre hajt .
36/37 anonim 

válasza:

Szerintem nem a GYK-rol kene velemenyt alkotnod. Itt van X szamu felhasznalo, de a vilagban kicsit...poppet tobben vannak ferfiak, de lehet csak duplan latok.
Amugy sok ismerosom van, akik normalisak es tobb eve ugyanaz a nojuk van. A parom sem sex manias. 1 eve voltunk egyutt mikor eloszor megtortent. Turelmesen vart, mert nem ereztem magam keszen ra (o volt az elso).
37/37 anonim 

válasza:

#36 szerintem gondold át azt is miért csak a kérdezőnek vannak ilyen problémái 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!