Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van olyan pasi, aki nem csak a szexre hajt?

Szerintem sokan vannak ezzel így, hogy nem csak a szexre hajtanak és sokaknak jelentene már egy őszinte ölelés is sokat, de szerintem alapvetően ez a hely nem a legjobb arra, hogy itt keresd a komoly kapcsolatod. Nem mondom, hogy lehetetlen csak nagyon kicsi az esélye annak, hogy pont olyat ismersz meg akivel minden rendben lesz és elfogad minden lelki negatív dolgoddal együtt. Azért mondom ezt, mert a pozitív dolgokat szinte mindenki elfogadja, a negatív dolgokat már kevésbé. Ilyen pedig mindenkiben van.
Én szerintem ha egy kicsit is van eszed és egy fokkal jobb vagy az idiótáktól ezen az oldalon pl már ki lehet tűnni, de a legtöbb esetben ha nyitnál is egy ismerkedésre úgyse lenne sikere, mert egy kalap alá vesznek azokkal akik napi 80 privátot küldenek el, mert épp kanosak.

Bocs, de egy anonim fórum szexuális kategóriájától mégis mit vársz? 😂
Aki ide írogat az lehet elővezeti a nagy trubadúrt, hogy ő aztán milyen érzékeny - mert azt gondolja ezt akarod hallani hogy bejusson a bugyidba.

Nem csak a szexre hajtanak. Ha neked mégis ez a tapasztalatod személyesen akkor bizony veled lehet a probléma
Boccs. Férfi válaszoló voltam

Kolléganőm ismert meg egy ilyen pasit tinderen, aki nem nagyon hajtott a fizikai kapcsolatra. Teljesen behülyítette úgy, hogy még nem is találkoztak, de már házastársnak tekintették egymást. Voltak ott szép szavak, közös jövő, miegymás... A vége persze az lett, hogy addig tervezgették a szép közös jövőt, hogy közösen fektettek be a kriptotőzsdébe és már a pénzük is megvolt a közös élethez, de valójában csak annyi történt, hogy a fickó lehúzta néhány millióval a nőt.
Szóval amíg meg nem dönget a pasi néhányszor, addig ne nagyon akarj mást tőle, mert az az igazán veszélyes!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!