Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi lenne a reakciótok, ha a csajotok puncinyalás közben pofán hugyozna?
Feküdtem a padlón a párom meg az arcom fölé guggolt. Nyaltam egy ideje már amikor egyszer csak eleresztette magát de csak szép lassan engedte. Hirtelen meglepődtem de nyelni kezdtem. Közben nagyokat nyögött. Miután megittam mindet, tovább nyaltam és néhány másodperc múlva remegve elélvezett. Mivel a lába nem bírta már tartani hirtelen az arcomra ült de úgy hogy az orrom szinte belefúródott a popsija lyukába es ekkor elspriccelt. Rengeteg jött, minden tiszta víz volt. Mondanom sem kell, majdnem betört az orrom :) de utána elmondta élvezés közben adott neki még egy plusz löketet hogy az orrom a popsijába ment és ettől spriccelt el.
Azóta szinte könyörög hogy rendszeresen ismételjük meg de nem vagyok hajlandó állandóan pisit inni. Viszont havonta egyszer belefér ez is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!