Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mi lenne a reakciótok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi lenne a reakciótok, ha a csajotok puncinyalás közben pofán hugyozna?

Figyelt kérdés

márc. 29. 21:43
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Feküdtem a padlón a párom meg az arcom fölé guggolt. Nyaltam egy ideje már amikor egyszer csak eleresztette magát de csak szép lassan engedte. Hirtelen meglepődtem de nyelni kezdtem. Közben nagyokat nyögött. Miután megittam mindet, tovább nyaltam és néhány másodperc múlva remegve elélvezett. Mivel a lába nem bírta már tartani hirtelen az arcomra ült de úgy hogy az orrom szinte belefúródott a popsija lyukába es ekkor elspriccelt. Rengeteg jött, minden tiszta víz volt. Mondanom sem kell, majdnem betört az orrom :) de utána elmondta élvezés közben adott neki még egy plusz löketet hogy az orrom a popsijába ment és ettől spriccelt el.

Azóta szinte könyörög hogy rendszeresen ismételjük meg de nem vagyok hajlandó állandóan pisit inni. Viszont havonta egyszer belefér ez is :)

okt. 20. 14:20
 32/36 anonim ***** válasza:
54%
25;megadhatnád a számát az exednek😂én nagyon szeretem kapni a pisit szájba is!
okt. 20. 17:48
 33/36 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is ez minden vágyam, mint a 25-ös lány.
okt. 20. 22:07
 34/36 anonim ***** válasza:
40%
Ha van itt ilyen zala,veszprém megyei lány aki szájbahugyozna írjon privit!😁
nov. 1. 15:21
 35/36 anonim ***** válasza:
Sokszor előfordult már én ugyanúgy nyalom a szaftos pinát
nov. 1. 17:00
 36/36 anonim ***** válasza:
41%
#31es az én számba pisilhetne a párod akár minden nap is!imádom nyelni a pisit!szex nélkül is csak pisit inni nagyon izgató számomra!
nov. 20. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!