Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi lenne a reakciótok, ha a csajotok puncinyalás közben pofán hugyozna?
Figyelt kérdés
márc. 29. 21:43
21/36 anonim válasza:
Meglepődtem mikor elsőként lespriccelt egy nô,de nagyon izgat azóta is.
23/36 anonim válasza:
Először is meglepődnék, hogy nem szólt és mégis arcba kaptam😅
De ha végzett mindenképp folytatnám a kényeztetését🤤
29f
24/36 anonim válasza:
Exem nagyon gyakran a számba pisilt. Heti egyszer le is nyeltem egy cseppig. Soha semmilyen problémám nem volt belőle, pedig 10 éven át ittam heti egyszer pisit.
Azóta is hatalmas vágyam olyan nőt találni akit ez izgat, aki ezt szereti.
40F
25/36 anonim válasza:
Volt ilyen barátnőm. Eszméletlen jó volt vele amúgy, de nem tudtam túllépni a dolgon, s mivel nem szerettem a pisit a szex közben, és utánna sem, ezért elváltak az útjaink.
26/36 anonim válasza:
Egyébbként a spriccelés és a pisi közt mérföldnyi a különbség. Ez persze nem változtat azon, hogy nem zavarna akármelyiket kapnám arcba. Pofán nem tudna hugyozni, mert nincs pofám. Arcom van. Ő pedig nem hugyozik, max pisil. Kicsit moderálhatnád magad kedves kérdező.
28/36 Noren1989 válasza:
A lepontozók krvaanyàt, remélem mindenkinek, ki nem részesült e kegyben.
30/36 anonim válasza:
Bár szingli pasiként legalább egyszer együtt lehetnék olyan nővel,aki erre képes,s szivesen meg is tenné nekem...
S persze Ő is ugyanúgy élvezné a szitut,ahogy én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!