Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mit élveztek a puncinyalàsban?
Valóban néha fàrasztò puncit nyalni?
Igaz, hogy elzsibbad a nyelv ha már hosszú ideje nyaljátok a puncit?
És nem zavar az ha már túl nedves?
Jó érzés örömet szerezni a partneremnek.
Igen, el lehet fáradni kicsit, ha nagyon sokáig csinálod, de azért ez nem akkora áldozat :))
Nem, egyáltalán nem zavaró a nedvesség, sőt, ez (is)egy visszajelzés, hogy jól csinálod.
Azt élvezem, ahogy a partnerem egyre jobban beindul, ez izgat engem is, pláne amikor elélvez.
De, van akivel sokat kell "küzdeni", akkor azért tud fárasztó lenni.
Minél nedvesebb, annál jobb.
Azt élvezem, hogy a csúcsra nyalom.
Igazából az első pár alkalommal volt fárasztó az arcizomnak, de minél többet faltam, egyre kevésbé éreztem, majd elmúlt.
A nyelvem sose zsibbadt el, szóval ez badarság!
A nedvesség nem zavaró, hanem izgató, és szerencsére eddig csak olyan puncit nyaltam, ami iszonyat finom volt, szóval imádom kinyalni az összes nedvességet belőle!
Egy nyaligátor!
Azt, amikor csatakos a luksi!
A nő visszajelzései. -Pl. amikor belefúrom az arcomat a bozontos nunijába és a fejem búbját kézzel fogva húz magába!
Ahogy vonaglik a "végjáték" alkalmával.
Hangok.
Vadulás, - amikor már fizikálisan le kell fogni ahhoz a nőt, hogy folytatni tudd, amibe belekezdtél, - annyira nem bír magával az izgalomtól.
1, Nem
2, nem, ahhoz azért tényleg sok idő kellene, de edzésben vagyok.
3, nem, abszolút nem zavar
mivel imádok adni és élvezni érezni ahogy partnerem élvezi így soha nem okoz gondot egy nyalás
Nekem az kelt bennem fantasztikus érzéseket, hogy látom és érzem azt ahogyan a partnerem élvezi amit csinálok 😊😊
Egyszerűen imádom 😊😊
29f
Én szingli pasi vagyok,s szerintem a punci,csikló,esetleg popsi nyalást csakis élvezni lehet...
S igen,a legfontosabb,hogy a partneremnek ezer százalékos gyönyört adhassak!
Ez a legjobb benne,látni,érezni,hogy élvezi,amit csinálok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!