Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tudtok tippeket adni kezdő fiúnak puncinyaláshoz?
Még kiegészíteném az előttem elmondott okosságokat.
Most "kezdőként" még oké.. ez egy "feladat", egy "kihívás".
De próbáld élvezni, élvezni azt hogy a másiknak jó. Hogy az akit szeretsz akivel együtt vagy annak minden porcikáját imádod. Imádod a puncijának az illatát az ízet. Amúgy mellesleg tényleg imádható egy egészséges punci, teljesen bele lehet szédülni.
Ezt csak azért írom, mert amelett hogy jó a "technika", egy dolgot gyorsan levesznek a nők. Hogy csak "kötelességből" csinálod, mert elváras hogy neki jó legyen, vagy azért (is) csinálod, mert Te magad is élvezed a punciját.
És ahogy én tapasztaltam, a jó puncinyaláshoz a csajok legtöbbségének az utóbbit kell hogy érezze. Hogy tudja, élvezed a punciját csókolgatni nyalogatni.
De mondom utóbbin se töprengj. A férdiak nagy részének bejön a punci íze, és a nyalás. Valszeg neked sem lesz másképp... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!