Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti mennyire szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyire szerettek új dolgokba belevágni, kísérletezni az ágyban, úgy hogy félénkebbek, tapasztalatlanabbak vagytok?

Figyelt kérdés
Pontosítok! Tegyük fel romantikus lélek vagy, szereted nézni közbe a párod, de egyszer csak kutyapózra váltana a párod úgy hogy még nem is volt részed benne. Vagy pl. megkérne a párod, hogy kényeztesd orálisan úgy hogy még sose csináltad. Akár ez fordítva is. És ezektől a számodra új dolgoktól picit tartasz is, meg hírtelen annyira nem is izgat… Szóval mennyire szerettek új dolgokat kipróbálni az ágyban, hogyha nem vagytok egyáltalán kísérletezős fajták, bevállalósak?
2024. márc. 29. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Én szeretek kísérletezni és ki is próbálok dolgokat.
2024. márc. 29. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Nem vagyok már olyan fiatal lány, de általában hagytam, hogy a férfi vezessen, mit akar. Ha ellenemre volt, akkor játékosan kibújtam a feladat alól. De alapvetően szeretem, ha a férfi elveszi, amit akar.
2024. márc. 29. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
79%
A világ megismerése a tapasztalással kezdődik :)
2024. márc. 29. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Én pl nyitott vagyok mindenre ami nem bdsm
2024. márc. 30. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!