Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, milyen céllal mentek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, milyen céllal mentek kurvázni? Azért, hogy Ti magatok elélvezzetek, vagy van, aki arra vágyik, hogy a nőnek minél nagyobb örömet okozzon?

Figyelt kérdés

Egyáltalán egy örömlány el tud élvezni vagy inkább csak megjátsza? Akit naponta fél tucat hapsi megdug, az nyilván nem igényli az orgazmust.

Nektek sikerült már kurvát úgy igazán kielégítenetek?

márc. 27. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
nagyon naiv vagy ha azt hiszed hogy egy prostinak ez bármennyire is élvezet. ez munka, és nem véletlenül égnek ki belőle olyan sokan hosszabb-rövidebb idő után
márc. 27. 18:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt már nem gyakran, hogy mivel már jól ismertük egymást, elélvezett a csaj.
márc. 27. 18:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok naiv és tudom, hogy ez munka számukra. De attól még vannak idegvégződéseik, amikkel egy ügyes férfi tud csodát tenni.
márc. 27. 18:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért nincs napi fél tucat vendége. Legalábbis, aligha ez az átlagos szám.

Biztos van olyan vendég, akivel pl. működik a kémia. Számomra nem elképzelhetetlen, hogy elélvezzen valakivel. De azért azt is gondolom, hogy ez elég ritkán fordul elő.

Én még nem voltam. Sima szexre nem is mennék, inkább dominához, mert ott szerintem nagyonis számít a tapasztalat, ellenben a normál szexnél a vonzalom a lényeg, az pedig akkor az igazi, ha kölcsönös.

márc. 27. 18:49
 5/9 mantis religiosa ***** válasza:
34%

A nők orgazmusa fejben dől el. Ha ott nincs, nyalhatod/dughatod egy hétig, akkor sem fog elélvezni.

Az ismeretségi körömben tapasztaltak alapján, az alábbi okok miatt. Nem reprezentatív minta.

1. Otthon nem kap meg valamit, szopás, anál, mélytorok, bdsm.

2. Nincs partnere, nem is tud/akar állandó kapcsolatot.

3. Néha vágyik egy kis változatosságra, de kapcsolatban szeretne maradni.

4. Státusz szimbólum, megteheti anyagilag, érzelmileg, nem kell tartania semmitől.

márc. 27. 19:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekel a csaj, fizetek érte, csinálja azt, amihez kedvem van. Elélvez, vagy sem, sosem érdekelt, amúgy nagyon kedvesek, de látszik rajtuk, hogy csak egy kuncsaft vagyok, nagyjából olyan érzés lehet, mint amikor én dolgozom, már várom a végét.

Akihez én járok lány, nagyon nehéz helyzetben volt, emiatt is lett prosti, szóval ugyanolyan emberek, mint bárki a sok közül, nem rosszabbak senkinél.

márc. 27. 19:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy lány akihez visszajártam és olyan kapcsolatba kerültünk hogy ha minden klappolt akkor ő is elélvezett. Nála meg is adtam a módját a dolgoknak. De az egyszeri prostizások nem arról szólnak hogy ki akarom elégíteni a csajt.
márc. 27. 19:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy szolgáltatás amiért valaki fizet és valaki pénzt kap. Vagyis nem az a lényeg, hogy a nő élvezzen hanem az, hogy a pasit kielégítse, mert ezért vette el a pénzt. Persze ideális esetben neki is jó lehet sőt, olykor szokott is lenni de nem erre megy ki a játék.
márc. 27. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Anno, a régi szép időkben volt egy hivatásos, aki szerintem valóban elélvezett ha nem is minden alkalommal. A többiekről nem tudom ezt így állítani, hogy igazi orgazmusa volt egyiknek másiknak, de szinte mindegyik élvezte a nyalást. Én személy szerint szeretem az ilyen "kihívásokat". Gondolom köztük is van azért olyan, akinek jól tud esni ha néha nem k_urvaként hanem nőként bánnak velük.

50Ffi

márc. 27. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!