Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! A pasitok farka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A pasitok farka nagyobb, mint 12 cm? És 12 cm-el beérnétek?

Figyelt kérdés
márc. 22. 15:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%
Nagyobb. Nem érném be, főleg a mostani 18cm után.
márc. 22. 15:52
 2/12 anonim ***** válasza:
33%

Lány se vagyok már és pasim sincs, de a szeretőimnek nagyobb.

Nem érném be 12cm-rel. 🤷‍♀️

márc. 22. 15:53
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Már hiányzott a farok méregetős kérdés🐵🙊🙈
márc. 22. 15:59
 4/12 anonim ***** válasza:
36%
12 cm a szűz lányokat is max csiklandozza. :) Pontozzatok le a béka segge alá is. Köszönöm szépen.
márc. 22. 16:13
 5/12 anonim ***** válasza:
41%

Voltam már pár pasival, de mindenkinek volt legalább 15-16 centi (pont ezért nem értem a 13 centis átlagot sem).

Nem érném be. A 15 centi is nagyon határ. Engem is lehet lepontozni, de a 12 centi elég kevés.

márc. 22. 16:23
 6/12 anonim ***** válasza:
55%
Én meg pont úgy vagyok vele hogy a 14 is sok bizonyos pozokban. 11cm volt a legkisebb, de nem volt vele gond részemről. Forditva annál inkább, mert önbizalomhiányos volt emiatt.
márc. 22. 17:51
 7/12 anonim ***** válasza:
89%

Fiú vagyok, kb 13cm körüli és volt akit zavart, volt akit nem.

Akinek elég,el is vettem feleségül😎

márc. 22. 18:38
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
Nagyobb
márc. 22. 23:32
 9/12 anonim ***** válasza:
54%

Tudom le leszek pontotva. 17 alá nem megyek. Ne haragudjatok kisebb pénisszel élők. Van akinek elég, van akinek nem. Úgy vagyok vele, hogy nem tudnám orálisan úgy kielégíteni, mint mondjuk 19-20cm farkat. Nem tudom habzsolni, megfulladni tőle.

Ja, privit nem kérek, csak leírtam amit gondolok.

márc. 23. 08:33
 10/12 anonim ***** válasza:
23%
17-18cm már alapnak számít a mai fiataloknál. Ritka az ennél kisebb bármit is hazudnak. Lányok ilyen méretekkel találkoznak legtöbbször.
márc. 23. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!