Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Haveri körötökben van olyan srác, akitől "féltitek" a barátnőtöket? Pl.mert nagyobb farka van, bika az ágyban, jobb pasi nálatok stb. Ilyenkor kerülitek a vele való találkozást?
Figyelt kérdés
márc. 14. 09:33
1/16 anonim válasza:
Nincs, illetve a farok méret a legelhanyagolhatóbb dolog a történetben.
A barátok barátnői tabu. Ha valakinek nem, akkor nem része a baráti társaságnak.
3/16 anonim válasza:
Haverommal rendszeresen kibeszéljuk egymás párját van hogy képet mutatunk egymásnak . De nem hajtanánk rá egymás parjara .
4/16 anonim válasza:
Vagy egy haverom akivel még előttem lefeküdt. Kicsit kellemetlenek a találkozások ha úgy alakul.
5/16 anonim válasza:
Aki szorong az mindenkitől is félteni fogja, aki bízik magában az mister Casanovától sem fogja. Amúgy mit számít mekkora a pélója? Régen rossz ha már a csajom számára élőben kiderül bárkiről is mellettem hogy az illetőnek mekkora a hömpörője.
6/16 anonim válasza:
Inkább a többiek fèltik tőlem a barátnőiket pedig soha nem nyomulnék rájuk csak a társaságomban érezhetően megváltozik a viselkedèsük.
7/16 anonim válasza:
Volt egy pasim akinek volt egy nagydumás haverja, azt mondta annak nem mutat be, mert mindenkiről leimdkozza a bugyit. össze is vesztünk, hogy nem bíz bennem, inkább bemutatott neki. Tényleg kb fél óra beszélgetés után azon kaptam magam, hogy flörtölök vele és azon gondolkodom, hogy milyen lehet az ágyban a srác.... 28N
8/16 anonim válasza:
Volt ilyen , főleg ismerkedésnél .
Ezért szerettem mindig "egyedül intézni az ismerkedéseimet , minden más ismerősömtől függetlenül !
A baráti társaság sokszor keresztbe tett nekem !
Ha még is velük mentem , akkor kizárólag csak is a kikapcsolódás s bulizás volt a célom .
9/16 anonim válasza:
7es? De amúgy is bejött a másik pasi vagy csak jó volt a dumája?
10/16 anonim válasza:
Ritka csaj az aki odaszalad egy másik férfihoz, hogy neked nagy farkad van dugjál már meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!