Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Zavarna titeket, ha a barátnőtökön lenne lb 2-3 kg plusz és emiatt kicsit nagyobb lenne a melle és a combja?
Figyelt kérdés
24l2022. dec. 13. 08:36
2/20 anonim válasza:
Ennyit lehet, hogy észre sem vennék. Főleg ha jó helyre kerül, de az genetika és szerencse dolga.
4/20 anonim válasza:
Volt barátnőmnek is ilyen teste volt, soha nem kívántam még annyira senkit, mint őt.
5/20 anonim válasza:
Melyik férfi vesz észre 2-3kg plusszt?
6/20 anonim válasza:
Ennyit tényleg észre se venni, ha kicsit több lenne is még azt mondanám, formás, szexi. Meg aztán én is nehezebb vagyok egy húszassal az érettségi kori súlyom óta, szóval...
7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok. Én 170 magas vagyok, és kb 66 kg
2022. dec. 13. 09:08
8/20 anonim válasza:
Szerintem még teljesen jó ez az arány, nem kell aggódni ezen.
9/20 érdeklődő35 válasza:
Szerelmemem 10+ van. Nem zavar
10/20 anonim válasza:
Senki se vesz észre pár kiló pluszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!