Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, mesélte már barátnőtök,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, mesélte már barátnőtök, hogy sokkal nagyobb péniszű pasival is szexelt már?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért mesélte el?

Mit mondott, milyen méret volt és milyen volt vele a szex?

Hogy esett ezt hallani, hogy dolgoztátok fel..?

2021. dec. 2. 10:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
26%
Nem, mert szűz volt még szegény kis butus, mikor megfarkaltam.
2021. dec. 2. 10:12
 2/16 anonim ***** válasza:
95%

Hármasoztunk és a másik palinak jóval nagyobb mérete volt.

Nem érdekelt különösebben, én elégedett vahyok magammal😉

2021. dec. 2. 10:14
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Szerencsére első voltam a páromnak, de egyébként nem zavart volna, ha nagyobb farkú pasival volt, hiszen annak ellenére is velem lenne, szóval valamit én csinálok jól. 😊
2021. dec. 2. 10:27
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
Igen. Egyik nőm mesélte egyszer, hogy volt egyszer egy pasival akinek akkora farka volt, hogy alig bírta benyomni neki.
2021. dec. 2. 10:31
 5/16 anonim ***** válasza:
97%
egyszer elolvastam az expasijaval a beszelgetesuket fb-n, talaltam szexchatelos reszt, es a pasi farkarol is volt kep. nagyobb volt mint az enyem
2021. dec. 2. 10:31
 6/16 anonim ***** válasza:
28%
Egyik sem, mivel az enyém valószínűleg a legnagyobb volt mind közül.
2021. dec. 2. 10:39
 7/16 anonim ***** válasza:
84%
Nekem volt már idősebb nőm. Neki biztos hogy volt, de nem tette szóvá, csak élvezkedett azon amit adatok neki.
2021. dec. 2. 10:44
 8/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha én nővel vagyok, nem a farokméret a téma, pláne nem másoké.
2021. dec. 2. 11:15
 9/16 anonim ***** válasza:
97%

Méretben azt mondta hogy én vagyok a legnagyobb, ami nem kizárt, talán egy vastagabbal találkozott. De baszhatom, volt egy fiú akivel rendszeresen volt hüvelyi orgazmusa aktus közben a többivel nem (velem 1-2x).

Sokkal inkább lennék a fent emlitett kisebb srác heléyben.

2021. dec. 2. 11:24
 10/16 anonim ***** válasza:
85%

párom pletykás és néha megindul a nyelve, szóval kvázi mindent tudok az előző pasikról. De el kell mondanom azoknak akik folyton a kisfarok témákban ugrálnak, én a legféltékenyebb egy kisfarkú szeretőjére voltam. Volt párom nagy és átlagos farkúval is, sőt, a leghosszabb, legelső kapcsolata egy nagyobb farkúval volt, sosem mondta, hogy mekkora, de azt tudom, hogy picit nagyobb mint az enyém, és az enyém nem kicsi (17-18cm között). De vele nem volt jó a szex, de nem tudta, mert vele veszítette el és azt hitte ő képtelen élvezni.

A lényeg, hogy előttem viszont egy idősebb nőcsábász pasi hódította el és csak 3 hónapot voltak együtt, de nagyon sokszor kihangsúlyozta, hogy az volt számára a szexben a megvilágosodás, a pasi szuper volt az ágyban és mellette igazi nőnek érezte magát. Nem mondok most túl sok részletet, de mivel tényleg mindent tudok, mert pletykás, ezért tudom jól, hogy a pasinak kicsi volt, akkora, hogy majdnem nem feküdt le vele, mert megijedett, hogy milyen kicsi, mert előtte eddig mindenkinek 16+ felett volt (és bevallom, egyszer megtaláltam a laptopján egy Dic-Pic-et, amit a pasi küldött és tényleg nem lehetett 10-12 centinél nagyobb) ÉS nem bírta sokáig. Állítólag egy menet olyan 10 perc volt mindenestül, ahol a pasi szuperül nyalt, ujjazott, majd a csúcs közelben dugott ami nem tartott sokat.

A kapcsolatot a pasi cseszte el, mert nem csak párommal kavart abban az időszakban és nem szakított a másik nővel, ezért párom otthagyta, de még akkor is próbálkozott visszaszerezni, amikor én már képben voltam és az egy rossz időszak volt számomra, igazán féltékeny voltam, hiába volt köztünk is szuper a szex. A szörnyű az volt, hogy láttam, hogy a párom őt kívánja, igazán kívánja és nagyon féltem, hogy egyszer beadja a derekát és összefekszik vele, mert a pasi nagyon próbálkozott, hogy legalább egy utolsó menet...

Azóta már sok év eltelt és már csak emlék.

Szóval nem a méret a lényeg, hidd el. Persze, az lehet a Hab a tortán, de ha a torta sz@r, akkor tökmindegy milyen a díszítés.

2021. dec. 2. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!